#Human Rights
Target:
GREEK GOVERMENT
Region:
Greece

Έχουμε μείνει άφωνοι από την τραγική αύξηση των αυτοκτονίων στην χώρα μας. Διαβάζουμε συνέχεια κάθε μέρα και για καινούργιες αυτοκτονίες. Ας αναλάβουμε δράση, εμείς οι απλοί πολίτες αυτής της χώρας.

Πρώτα με την πρόθεση μας να σταματήσει αυτή η σφαγή του έθνους μας. Δεύτερον να υπογράψουμε όλοι μαζι απαιτώντας από την κυβέρνηση να κάνει δημόσιες ανακοινώσεις προστατεύοντας τους πολίτες της, να της θυμίσουμε ότι εξαιτίας των πολιτών υπάρχει κυβέρνηση, και να λάβει μέτρα για την ανακούφιση των συμπολιτών μας που υποφέρουν στην ψυχή τους για να φτάσουν να δώσουν τέλος στην γηϊνη ύπαρξη τους.

Υπάρχουν προτάσεις απλές και εύκολες ακόμα και με εθελοντές που θα μπορούσε να κάνει το Ελληνικό κράτος με σκοπό να προστατεύσει και να εκπαιδεύσει τους πολίτες του.

Συλλογή υπογραφών για την άμεση λήψη μέτρων από την κυβέρνηση με σκοπό το τέλος των αυτοκτονίων. Ως πολίτες αυτής της χώρας απαιτούμε από την κυβέρνηση τα κάτωθι:

1. Άμεσες ανακοινώσεις από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την αποτροπή του κόσμου από τις αυτοκτονίες.

1α. Εξαγγελία μέτρων υποστήριξης των πολιτών.

2. Δημιουργία τηλεφωνικού κέντρου υποστήριξης πολιτών στην οικονομική κρίση. Αρχεία και εξατομίκευση των περιπτώσεων.

2α. Παροχή ψυχοθεραπευτικής βοήθειας στους πολίτες που το έχουν ανάγκη. (Στην ανάγκη το κράτος να ζητήσει την βοήθεια εθελοντών επαγγελματίων ψυχοθεραπευτών)

2β. Παροχή οικονομικής βοήθειας και διευκολύνσεων αλλά εξατομικεύοντας τις περιπτώσεις.

2γ. Παροχή οικονομικών συμβούλων για την εκπαίδευση των πολιτών στην διαχείριση των οικονομικών τους.
(εάν δεν υπάρχουν κονδύλια, το κράτος ζητάει την βοήθεια επαγγελματιών εθελοντών οικονομικών συμβούλων)

2δ. Παροχή θεραπευτικής βοήθειας. Μέσα από φυσικές θεραπείες (ομοιοπαθητική, βελονισμός) με σκοπό την ψυχοσωματική υποστήριξη των πολιτών. Ξανά εθελοντές επαγγελματίες μπορούν να βοηθήσουν.

Δράση τώρα...
Και μόνο η πρόθεση μας και η πίστη μας μπορεί να κινήσει βουνά!

GoPetition respects your privacy.

The ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ petition to GREEK GOVERMENT was written by konstantinos and is in the category Human Rights at GoPetition.