#Animal Rights
Target:
ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Region:
Greece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ που κατατέθηκε στην εισαγγελία Κατερίνης και στηρίξτε με τις υπογραφές σας την έκκληση προς τον Δήμο Κατερίνης για την απελευθέρωση του Πίπη.

Ο Πίπης περισυννελέχθει άδικα χάριν των ιδιοτροπιών ΕΝΟΣ πολίτη ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ με σκοπό να επανενταχθεί σε απομακρυσμένη περιοχή.

Μήπως τελικά λόγω των επικείμενων εκλογών εξυπηρετούνται πολιτικές σκοπιμότητες καθώς ο κ. Μπουρονίκος με αλαζονεία, αυθάδεια και αγένεια δήλωσε ότι τα επιχειρήματά μας υπαγορεύονται από υποβολέα – άκουσον, άκουσον!- κλείνοντας με τη φράση «ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ»! (Μιλάμε για ήθος και ύφος!)

Παρακαλούμε στηρίξτε μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΕΚΚΛΗΣΗ

Είμαστε μια ομάδα ζωόφιλων της ευρύτερης περιοχής του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης που εδώ και περίπου 3 χρόνια ταΐζουμε, φροντίζουμε και περιθάλπουμε κτηνιατρικά, ιδίοις εξόδοις, 2-3 σκυλιά που συχνάζουν στην περιοχή του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας.

Ένα σκυλί εξ’ αυτών, ασπρόμαυρο με κομμένη ουρά, ονόματι Πίπης, ήσυχος και αγαπητός στα παιδιά, την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, περισυνελλέγει από τον κυνοκόμο κατόπιν εντολής της συνεργαζόμενης με το Δήμο κτηνίατρου, κ. Ασημίνας Λιμπανοβνού, και μεταφέρθηκε στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κατερίνης, όπου και βρίσκεται έκτοτε, κατόπιν καταγγελίας περίοικου στρατιωτικού, ο οποίος παραπονέθηκε ότι όταν φορά ρούχα παραλλαγής ο σκύλος του επιτίθεται, ενώ όταν φορά πολιτικά ρούχα δεν τον πειράζει.(!!!)

ΕΠΕΙΔΗ
Ο εν λόγω σκύλος εδώ και 3 χρόνια συχνάζει μπροστά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας και στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης & Πλαταμώνα και ΚΑΝΕΝΑΣ γονέας, μαθητής, δάσκαλος, ιερέας ή ένας από τους εκατοντάδες πιστούς που προσέρχονται στον Ιερό Ναό ΟΥΔΕΠΟΤΕ παραπονέθηκε για επιθετική συμπεριφορά παρά μόνο ο συγκεκριμένος κύριος (στρατιωτικός)

ΕΠΕΙΔΗ
Ο εν λόγω σκύλος είναι ΗΔΗ εμβολιασμένος κατά της λύσσας από ιδιώτη κτηνίατρο, οπότε δεν χρειάζεται την από τον νόμο ορισμένη χρονικά περίοδο εγκλεισμού και ελέγχου, γεγονός που έχει γνωστοποιηθεί στο συμβεβλημένο κτηνιατρείο, αλλά ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να ελέγξουν το βιβλιάριο υγείας του

ΕΠΕΙΔΗ
Ο επιστημονικός συνεργάτης της κ. Λιμπανοβνού, κ. Δαφερέρας, ανέφερε, και ήταν κατηγορηματικός, ότι ο σκύλος ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ!!! Και επίσης δήλωσε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ πως «Εγώ που εξέτασα το σκύλο και τη συμπεριφορά του και διαπίστωσα ότι ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ»

ΕΠΕΙΔΗ
Η συμβεβλημένη κτηνίατρος δήλωσε ότι ο σκύλος θα κρατηθεί 15 ημέρες στο Δημοτικό Κυνοκομείο προκειμένου να ελεγχθεί για λύσσα και μετά θα αφεθεί ελεύθερος ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν.4039/2012, χάριν ευκολίας ενός στρατιωτικού για την κατά δήλωσή του επιθετική συμπεριφορά ΧΩΡΙΣ ΔΗΓΜΑΤΑ (με έντονο γάβγισμα μόνο δηλαδή) και χωρίς κανένα μάρτυρα

ΕΠΕΙΔΗ
Ο σκύλος έγκλειστος πλέον, σε ένα χώρο 4 τ.μ. σε μια εγκατάσταση που βρίθει από νοσογόνους παράγοντες, παρουσιάζει κατάθλιψη και δεν τρώει με κίνδυνο της υγείας του

ΖΗΤΟΥΜΕ
1. Να οριστεί ΑΜΕΣΑ και εφόσον το κρίνετε απαραίτητο εκπαιδευτής από τον Δήμο Κατερίνης για να ελέγξει και να βεβαιώσει την ΜΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ φύση του ζώου, και
2. Την άμεση απελευθέρωση του σκύλου και την επανένταξή του στο από 3ετίας ΟΙΚΕΙΟ του περιβάλλον ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ προκειμένου να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση μέχρις ότου βρεθεί με την σύμπραξη των φιλόζωων της πόλης μας χώρος προσωρινής φιλοξενίας ή/και υιοθεσίας.

Κατερίνη, 6 Μαΐου 2014

GoPetition respects your privacy.

The ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΠΗ petition to ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ was written by maria Kn and is in the category Animal Rights at GoPetition.