#Health
Target:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Region:
Greece
Website:
www.loimodon.gr

Με το νομοσχέδιο για αναμόρφωση του ΕΣΥ επιχειρείται ουσιαστικά η διάλυση της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων (Λοιμωδών), σε μία εποχή όπου οι λοιμώξεις και τα λοιμώδη νοσήματα είναι σε έξαρση.

Με τις τροποποιήσεις του Υπουργείου θα χαθεί όλη η συσσωρευμένη εμπειρία της Κλινικής σε θέματα λοιμώξεων και θα απολεσθεί και η δυνατότητα του προγράμματος πρόληψης των λοιμώξεων, που αποτελεί κύριο έργο της Κλινικής, εκφραζόμενο με ομιλίες, εκπαιδευτικά σεμινάρια, συγγραφή βιβλίων, έκδοση ενημερωτικών εντύπων, καθώς και διαδικτυακή ενημέρωση.

Η πρόληψη οφείλει να είναι κύριο μέλημα του Υπουργείου, το οποίο γι’ αυτό το λόγο δεν πρέπει να ¨διαλύσει¨ μια Κλινική που βασικός της σκοπός είναι ακριβώς αυτό-η πρόληψη.

Εμείς οι υπογράφοντες, καλούμε το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να μην προχωρήσει στη μεταφορά και ουσιαστικά στη διάλυση της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων (Λοιμωδών)

GoPetition respects your privacy.

The ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΩΣ ΕΧΕΙ petition to ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ was written by konstantina and is in the category Health at GoPetition.

Petition Tags

loimodon