#Politics
Target:
Αντιμνημονιακά κόμματα εκτός κυβέρνησης Παπαδήμου
Region:
GLOBAL

Αγαπητοί συμπατριώτες από όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα, απευθυνόμαστε σε σας βλέποντας ότι όλες οι μέχρι τώρα προσπάθειες για να σώσουμε την Ελλάδα κατέληξαν σε φιάσκο ξεπουλήματος και κατάλυσης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΝΕΙΡΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ και του μέλλοντός μας.

Με μια φωνή να πούμε σε όλα τα κόμματα ότι δεν θέλουμε να είμαστε χωρισμένοι σε ομάδες αλλά θέλουμε όλοι μαζί να ενωθούμε και να διώξουμε πρώτα τον κακό μας εαυτό που μας κρατάει διαιρεμένους απέναντι σε μεγάλους κινδύνους. Να απαιτήσουμε την εδώ και τώρα σύμπραξη τουλάχιστον όλων αυτών που είναι έμπρακτα αντίθετοι στην παρούσα πορεία της χώρας μας.

Να απαιτήσουμε μία γρήγορη και πραγματική αλλαγή πορείας και να θέσουμε έναν έκαστο προ των ευθυνών του. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει πρώτα να τεθούμε εμείς προ των ευθυνών μας. Για το λόγο αυτό σας ζητάμε να συνυπογράψετε το παρακάτω κείμενο

Εμείς, οι πολίτες που υπογράφουμε το κείμενο αυτό απευθυνόμαστε σε όλα τα κόμματα και τους βουλευτές που δεν μετέχουν στην παρούσα κυβέρνηση και έχουν εκδηλώσει έμπρακτα την αντίθεσή τους ως προς την εφαρμογή των μνημονίων και τη δέσμευση της χώρας μας στην ατελέσφορη και επικίνδυνη πολιτική της απεμπόλησης κυριαρχικών δικαιωμάτων και της πλειονότητας του Ελληνικού λαού σε μόνιμη φτώχεια και υποτέλεια.

Αν και οι υπογραφόμενοι έχουμε διαφορές ως προς τις πολιτικές μας θέσεις, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε ομάδα ανθρώπων μικρή ή μεγάλη, συμφωνούμε κατ’ ελάχιστο –και κατά την εκτίμησή μας συμφωνεί η πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών– στο να εμποδίσουμε την πορεία της χώρας μας σε ανήκεστη κατάσταση υποτέλειας όπου ακόμα και αυτές οι διαφορές μας δεν θα έχουν πια νόημα. Το ίδιο αξιώνουμε από τα κόμματα και τους βουλευτές που κατά τεκμήριο έχουν ως αποστολή την έκφραση των πολιτών.

Απευθύνουμε έκκληση λοιπόν να ενεργήσετε από κοινού το συντομότερο δυνατό και πάντως πριν την ψήφιση οποιασδήποτε δέσμευσης, με όποιο μέσο χρειαστεί ώστε:

1. Να δημιουργηθεί άμεσα ενιαίο αντίπαλο κίνημα κατά της παρούσας κυβέρνησης.

2. Να μην ψηφιστεί καμμία περεταίρω δέσμευση της χώρας μας και του Ελληνικού λαού έναντι των δανειστών ή και των επίδοξων δανειστών.

3. Να διαλυθεί η παρούσα κυβέρνηση, της οποίας η νομιμότητα αμφισβητείται από πολλούς έγκριτους νομικούς, και να προκηρυχθούν εκλογές.

Έχουμε την πεποίθηση ότι ακόμα και οι πλέον αδιάφοροι Έλληνες πολίτες εφόσον αντιληφθούν ενιαία ειλικρινή κίνηση εναντίον της επερχόμενης υποτέλειάς τους θα αφυπνιστούν. Θεωρούμε λοιπόν ότι έφτασε η στιγμή όπου απαιτείται η παράβλεψη των διαφορών οι οποίες συγκρινόμενες με την επερχόμενη ζημιά θα θεωρηθούν στο άμεσο μέλλον ήσσονος σημασίας.

GoPetition respects your privacy.

The ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΩΡΑ petition to Αντιμνημονιακά κόμματα εκτός κυβέρνησης Παπαδήμου was written by SG and is in the category Politics at GoPetition.