#Politics
Target:
Βουλευτές Ελληνικού Κοινοβουλίου
Region:
Greece

Σε δηλώσεις του ο Έλληνας υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος σε τηλεοπτικό σταθμό «Επειδή έχουμε 1,5 εκατομμύριο ανέργους, έχω ως υπουργός το ιερό δικαίωμα να συμμαχήσω ακόμα και με το διάβολο, για να διατηρήσω θέσεις εργασίας στο δημόσιο, έστω και αν αυτές δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγικές».

Οι Έλληνες πολίτες που υπογράφουμε αυτήν τη διαμαρτυρία δηλώνουμε ενάντιοι σε τέτοιους τύπου "ιερές ή ανίερες συμμαχίες", και προσβλέποντας στην ανάπτυξη της χώρας σε παραγωγική και όχι αντιπαραγωγική βάση, καλούμε τους Έλληνες Βουλευτές όλων των κομμάτων να καταθέσουν στο ελληνικό Κοινοβούλιο πρόταση μομφής εναντίον του κ. Ντινόπουλου.

Οι Έλληνες πολίτες που υπογράφουμε αυτήν τη διαμαρτυρία δηλώνουμε ενάντιοι σε τέτοιους τύπου "ιερές ή ανίερες συμμαχίες" προκειμένου να διατηρηθούν αντιπαραγωγικές θέσεις στο δημόσιο τομέα, και προσβλέποντας στην ανάπτυξη της χώρας σε παραγωγική και όχι αντιπαραγωγική βάση, καλούμε τους Έλληνες Βουλευτές όλων των κομμάτων να καταθέσουν στο ελληνικό Κοινοβούλιο πρόταση μομφής εναντίον του κ. Ντινόπουλου.

GoPetition respects your privacy.

The Πρόσκληση για πρόταση μομφής petition to Βουλευτές Ελληνικού Κοινοβουλίου was written by Nikos Makrymanolakis and is in the category Politics at GoPetition.