#Health
Target:
Υπουργείο Υγείας
Region:
Greece
Website:
drasipaggaiou.blogspot.gr

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Αγαπητοί συμπολίτες ζούμε, πλέον, την αποκορύφωση της πολιτικής, ηθικής και οικονομικής κρίσης της κοινωνίας μας. Ανεργία και φτώχεια αυξάνονται ραγδαία, αφήνοντας χιλιάδες συνανθρώπους μας στο περιθώριο. Υγεία και παιδεία, τομείς που στηρίζουν διαχρονικά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και υπόσταση ημών, των πολιτών, καταρρέουν, προσβάλλοντας βάναυσα, βάρβαρα και άδικα κάθε αξία του σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού.

Ως πολίτες, μέλη αυτής της βάναυσα πληττόμενης κοινωνίας, είμαστε υποχρεωμένοι να συμβάλλουμε στον περιορισμό των καταστροφικών συνεπειών της κρίσης. Στα πλαίσια αυτής ακριβώς της υποχρέωσής μας, της υποχρέωσης που απορρέει από τον τιμητικό τίτλο του πολίτη – μέλους μιας σύγχρονης Δημοκρατίας, η κίνηση ενεργών πολιτών του Δήμου Παγγαίου ¨Δράση Παγγαίου ΥποστηρίΖΩ¨, λαμβάνοντας υπόψη τα κακώς κείμενα, τις δυσλειτουργίες, την υποστελέχωση σε Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό, την ύπαρξη ενός μόνο ασθενοφόρου προβληματικού λόγω παλαιότητας, τον ελλειμματικό εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης, αναλαμβάνει πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης όλων των πολιτών του Δήμου και όχι μόνο.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλα αυτά οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην απαξίωση, στον μαρασμό και τέλος ίσως στο κλείσιμο του Κέντρου Υγείας που εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει το μέγιστο αγαθό των πολιτών της τοπικής μας κοινωνίας. Την ΥΓΕΙΑ μας.

Οφείλουμε λοιπόν με την υπογραφή μας στην αρχή και γιατί όχι με την φυσική μας παρουσία αν χρειαστεί αργότερα, να δηλώσουμε όλοι μαζί την άρνησή μας, στην στέρηση του συνταγματικού μας δικαιώματος για την παροχή του πολυτιμότερου αγαθού, της υγείας, όπως ορίζει το άρθρο 21 παρ. 3 «Το κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων».

Για τους παραπάνω λόγους ζητάμε από το Υπουργείο Υγείας :

1. Πλήρη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης.

2. Ένα νέο ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο.

Με εκτίμηση
Η συντονιστική επιτροπή

Ζητάμε από το Υπουργείο Υγείας:

1. Πλήρη στελέχωση του Κέντρου Υγείας του Δήμου Παγγαίου.

2. Ένα νέο πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο.

GoPetition respects your privacy.

The Πλήρης Στελέχωση σε Ανθρώπινο Δυναμικό και Εξοπλισμό Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης petition to Υπουργείο Υγείας was written by Δράση Παγγαίου ΥποστηρίΖΩ and is in the category Health at GoPetition.