#Politics
Target:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-ΕΛΛΑΔΑ
Region:
Greece
Website:
amesidemocratia.blogspot.com

Η νέα ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας ετοιμάζει μια νέα "ΠΕΡΑΙΩΣΗ" για τα λαμόγια-φοροφυγάδες της Χώρας. (εφημ. ΒΗΜΑ 14/7/2011) Συγκεκριμένα, στη νέα περαίωση-χάρισμα θα ενταχθούν επιχειρήσεις & πρόσωπα με ετήσια έσοδα 40 εκατομμύρια Ευρώ, για τα φορολογητέα εισοδήματα των ετών 2001-2009, με έκπτωση 75-80%.

Και τούτο ανεξάρτητα από το μέγεθος της ατομικής περιουσίας. (Η προηγούμενη περαίωση Παπακωνσταντίνου έβαζε τουλάχιστον όριο περιουσίας 400.000 Ευρώ) Πρόκειται να χαρισθούν δισεκατομμύρια Ευρώ - την ίδια στιγμή που περικόπτονται δαπάνες για το Ταμείο Ανεργίας, για την Παιδεία, για Δημόσια 'Εργα, Υγεία, Μισθούς , Συντάξεις, κλπ και ταυτόχρονα, με το "Μεσοπρόθεσμο", ξεπουλιέται ο Εθνικός Πλούτος για να στηριχθεί ο Κρατικός Προϋπολογισμός. Η νέα "Περαίωση" είναι το δώρο της Κυβέρνησης στους ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΣ της Χώρας, σ' αυτούς που οδήγησαν τη Χώρα στη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. (Περίπου 20 δις Ευρώ η ετήσια Φοροδιαφυγή-Φοροαποφυγή και οι ανείσπρακτες οφειλές προς το Δημόσιο 37 δις Ευρώ)) Πρόκειτα για ένα ακόμη δώρο σ' αυτούς τους ίδιους που οφείλουν στο ΙΚΑ 6,5 δις Ευρώ καιέβγαλαν στην Ελβετία 50 δις Ευρώ, μαύρο χρήμα, μόνον φέτος.
Η Κυβέρνηση ετοιμάζει αυτή την αντεστραμμένη ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ - πρός όφελος των εχόντων- ύπουλα και στα μουλωχτά, μέσα στη "ραστώνη" του Καλοκαιριού, για να αποφύγει τη Γενική κατακραυγή.

Φτάνει πιά !!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!! Το συμφέρον όλων μας επιβάλλει να αρνηθούμε αυτό το ΧΑΡΙΣΜΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ την στιγμή που η Χώρα και ο Λαός της καταρρέουν. Λέμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στη νέα Περαίωση, το υπογράφουμε και το διαδίδουμε παντού και με κάθε μέσο. Προπάντων με ένα email στους τοπικούς βουλευτές όλων των κομμάτων.

Λέμε ένα ηχηρό και αταλάντευτο ΟΧΙ στην προετοιμαζόμενη νέα "ΠΕΡΑΙΩΣΗ" όπου, για μια ακόμη φορά, τα λαμόγια του Φορολογικού Συστήματος ανταμοίβονται σε βάρος και κοροϊδία των ΕΝΤΙΜΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Λέμε όχι στην νέα και το φορολογική Αμνηστία των ίδιων και των ίδιων - αυτών των ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΩΝ που οδήγησαν τη Χώρα στη Χρεοκοπία. Λέμε ΟΧΙ στο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ δισεκατομμυρίων Ευρώ στους έχοντες και κατέχοντες την ίδια στιγμή που η πλειοψηφία του Λαού δοκιμάζεται οικονομικά.

Πρόκειται για μιά ύπουλη, αντεστραμμένη ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

GoPetition respects your privacy.

The ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ petition to ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-ΕΛΛΑΔΑ was written by Vaiou Lampros and is in the category Politics at GoPetition.