#Government
Target:
Υπουργό Οικονομικών, αρχηγούς των κομμάτων
Region:
Greece

Σχεδιάζεται άδικη φορολογική μεταχείρηση για τους Ελεύθερους Επαγγελματίες και επιτηδευματίες, με την δικαιολογία ότι αποκρύπτουν φορολογικά εισοδήματα από τις Αρχές. Δεν είναι όμως όλοι παράνομοι. Κάποιοι είναι ειλικρινείς φορολογούμενοι. Αυτοί δεν πρέπει να τιμωρηθούν για τις παρανομίες άλλων αλλά και την ανεπάρκεια των Αρχών να τους εντοπίσουν.

Αξιότιμε Υπουργέ, κύριε Στουρνάρα,

ακούμε και διαβάζουμε στα ΜΜΕ ότι οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες αποκρύπτουν φορολογητέο εισόδημα και για αυτό το λόγο θα "τιμωρηθούν" με κατάργηση του αφορολογήτου ποσού και φορολογικό συντελεστή 30% από το πρώτο Ευρώ εισοδήματος. Θεωρώ τον διαχωρισμό των πολιτών εκτός από αντισυνταγματικό, αφού δεν αντιμετωπιζόμαστε ανάλογα με τις δυνάμεις μας στη συνεισφορά των φορολογικών εσόδων, ότι είναι άδικος και ανήθικος. Άδικος γιατί μας θεωρεί όλους τους επαγγελματίες ως ανειλικρινείς, ανήθικος γιατί χρησιμοποιήθηκε αρνητική δημοσιότητα πριν την ανακοίνωση των μέτρων, χωρίς να αναφέρει ότι υπάρχουν και οι "άλλοι" Επαγγελματίες, αυτοί που είναι, ίσως από διαστροφή τους σε αυτή τη χώρα, ειλικρινείς.

Κύριε Υπουργέ, είμαι ένας από αυτούς, σας ζητώ να μην προχωρήσετε τα άδικα και ισοπεδωτικά αυτά μέτρα και θέτω τα οικονομικά μου στοιχεία στη διάθεσή σας για έλεγχο, προς επιβεβαίωση του ισχυρισμού μου.

Με εκτίμηση

GoPetition respects your privacy.

The Μην ισοπεδώνετε όλους τους Ελεύθερους Επαγγελματίες petition to Υπουργό Οικονομικών, αρχηγούς των κομμάτων was written by Σπύρος Ζαφείρης and is in the category Government at GoPetition.