#Justice
Target:
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Region:
Greece
Website:
svassilaros.blogspot.com

Όλοι εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο αγανακτισμένοι από την οικονομική καταστροφή που οδήγησαν τη χώρα μας οι κυβερνήσεις και τα πολιτικά κόμματα, επαναφέρουμε το θέμα του γερμανικού χρέους προς την Ελλάδα.

Αιτίες του διαβήματός μας είναι οι εξής:

1). Καμία από τις μεταπολεμικές ελληνικές κυβερνήσεις δεν διεκδίκησε επίσημα την εξόφληση του γερμανικού χρέους προς την Ελλάδα.

2). Σε κάθε διεκδίκηση από ομάδες Ελλήνων, θυμάτων του ναζισμού, με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, όπως αυτή για τα θύματα του Διστόμου, το γερμανικό κράτος αρνείται να πληρώσει.

Πληροφορία από έγκυρη πηγή, ανεβάζει στο συνολικό χρέος βάσει της αγοραστικής αξίας του δολαρίου από τότε μέχρι σήμερα, προσθέτοντας και το νόμιμο τόκο της Γερμανίας, σε 1.5 τρισεκατομμύρια (1.500.000.000.000) ευρώ.

Καλούμε επομένως τους Γερμανούς,

1. Να εξοφλήσουν το αναγκαστικό δάνειο που πήραν ως κατακτητές για διατροφή και έξοδα των ναζιστικών στρατευμάτων κατοχής και

2. Να αποζημιώσουν, για τις ζωές των αθώων θυμάτων της γερμανικής βαρβαρότητας και για την υλική καταστροφή που υπέστησαν τόσοι αθώοι Έλληνες καθώς και οι υποδομές του Ελληνικού Κράτους.

Με την υπογραφή του παρόντος εγγράφου, δίνεται και εντολή να χρησιμοποιηθεί κάθε ένδικο μέσο, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα ανωτέρω αιτήματα.

GoPetition respects your privacy.

The ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ petition to ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ was written by Σ. ΒΑΣΙΛΑΡΟΣ and is in the category Justice at GoPetition.