#Sports
Target:
http://www.esake.gr/, http://www.paobc.gr/
Region:
GLOBAL
Website:
trifillakia.gr

Συμπορευόμαστε μαζί με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός με στόχο να ανατρέψουμε αυτή την απόφαση ΝΤΡΟΠΗ και ΣΚΑΝΔΑΛΟ που δίνει στα χαρτιά το ματς στην πιο βρωμερή ομάδα στον πλανήτη. Πηγαίνουν να δημιουργήσουν ΠΑΡΑΓΚΑ και στο μπάσκετ αλλά εμείς δεν θα τους αφήσουμε. Ενωμένοι θα αντιδράσουμε και θα ανατρέψουμε αυτή την απόφαση.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει τεράστια δύναμη και θα το καταλάβουν. Ξεκινάμε τις ενέργειές μας από τη συλλογή υπογραφών που θα σταλούν στον ΕΣΑΚΕ σαν μήνυμα! Στη συνέχεια ακολουθούμε ότι αποφασίσουν οι σύνδεσμοι του Παναθηναϊκού με στόχο να ανατρέψουμε αυτή την ΑΔΙΚΙΑ σε βάρος του μεγαλύτερου συλλόγου στον Ελληνικό αθλητισμό. Δεν θα τους αφήσουμε. Όσοι αγαπάτε αυτή την ομάδα πρέπει να συμμετάσχετε και να το διαδώσετε παντού για να δούν τη δύναμή μας!!!

Για όσου δεν έχουν ακόμα καταλάβει αυτή είναι η απόφαση που πήρε ο ίδιος αθλητικός δικαστής...

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ λοιπόν, Ανδρέας Λίλος που αποφάσισε να δώσει το ματς στα χαρτιά στον Ολυμπιακό στην πρώτη του απόφαση στις 31 Οκτωβρίου είχε αναφέρει: «Το παρόν Δικαστήριο επιβάλει ποινές που προβλέπονται από τον Ειδικό Πειθαρχικό Κανονισμό του ΕΣΑΚΕ για παραπτώματα ειδικά σε αυτόν προβλεπόμενα.

Μάλιστα, ο Ειδικός Πειθαρχικός Κανονισμός αυτός δεν έχει προβλέψει πουθενά την άνω ποινή ήτοι την κατακύρωση του αγώνα σε βάρος ΚΑΕ. Τέλος η κρινόμενη καταγγελία πρέπει να απορριφθεί ως απαράδεκτη, εφόσον ήθελε κριθεί οτι αυτή φέρει τη μορφή ενστάσεως του άρθρου 54 του Κανονισμού της ΕΟΚ, την στιγμή που δεν υπεγράφη στην αποκλειστική προθεσμία των 48 ωρών που ορίζει η άνω διάταξη αλλά 4 μέρες αργότερα και δεν καταβλήθηκε το σύμφωνα με το άρθρο 54 παρ. 4Β καθοριζόμενο παράβολο».

Σήμερα ο ίδιος άνθρωπος ανέφερε: «Δέχεται την από 13-10-2014 καταγγελία της Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.ΚΑΕ και επιβάλλει την απώλεια του αγώνα Κυπέλλου της Παναθηναϊκός Α.Ο. ΚΑΕ στον αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ την 9-10-2014»!

The ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! petition to http://www.esake.gr/, http://www.paobc.gr/ was written by http://trifillakia.gr and is in the category Sports at GoPetition.

Petition Tags

Panathinaikos BC ESAKE