#Miscellaneous
Target:
ΤΕΕ, ΤΣΜΕΔΕ
Region:
Greece
Website:
neoasfalistiko.wordpress.com

Συνάδελφοι Μηχανικοί

Στα πλαίσια της παρούσας προσπάθειας συλλογής υπογραφών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω γεγονότα:
Με βάση τον νέο νόμο περί ασφαλιστικών εισφορών που ψηφίστηκε πρόσφατα στην Βουλή (Νόμος 3986/2011 άρθρο 44 παρ. 14 και 15, Επίσημη Ενημέρωση από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων – Μηχανολόγων http://www.psdmh.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=119:nees-asfalistikes-eisfores&catid=39:apofaseis&Itemid=138)
με συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας, εισήγηση ορισμένων κύκλων του ταμείου μας και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,
οι ασφαλισμένοι μετά την 1-1-1993 του ταμείου ΤΣΜΕΔΕ θα κληθούν στο μέλλον να καταβάλλουν έως και «ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ» (Ποσοστό αύξησης 93.31%).

ΕΠΕΙΔΗ:
• Οι μισθοί για τους επ’αμοιβή και με σύμβαση εργασίας - μισ8ωτά συμβαλλόμενους μηχανικούς στην χώρα,
• Η αγορά εργασίας για τους αυτο-απασχολούμενους (ελεύθερους επαγγελματίες) μηχανικούς,
• Οι συντάξεις και οι υγειονομικές - ιατροφαρμακευτικές παροχές προς όλους τους ασφαλισμένους του ταμείου

συρρικνώνονται και ευτελίζονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σε επικίνδυνο βαθμό από τις συνεχώς εφαρμοζόμενες εξαθλιωτικές πολιτικές και ερασιτεχνισμούς.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ:
• Το κύρος και η απασχόληση των μηχανικών της χώρας έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα
• Κάποιοι οραματίζονται μία ΑΝΑΠΤΥΞΗ στην οποία οι μηχανικοί της χώρας δεν έχουν θέση
• Κάποιοι θέλουν να μας εξαθλιώσουν ή να μας κάνουν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ γιατί «έπαιξαν» τα αποθεματικά του ταμείου μας μέσω της τράπεζας ΑΤΤΙΚΗΣ σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου που τώρα «κουρεύονται»
• Τίθεται θέμα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ για όλους εμάς που παλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες καθημερινότητας να παραμείνουμε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ και ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

ΖΗΤΑΜΕ:

Την υπογραφή σου
ΜΕ ΣΤΟΧΟ:

ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟΥ

Ήδη βρισκόμαστε σε επικοινωνία με μεγάλα δικηγορικά γραφεία των Αθηνών με εγνωσμένο κύρος και εμπειρία σε θέματα εργασιακής νομοθεσίας αλλά και ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ μέσω της παρούσας επιστολής σε συμμετοχή και άλλων, με σκοπό την συνολική ανάληψη δράσης και την εκπροσώπηση του συνόλου των μηχανικών που θα εγγραφούν, για την ένδικη άσκηση του δικαιώματος επιβίωσης μας.

Μαζί με σένα και με την ΕΛΑΧΙΣΤΗ συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων συναδέλφων μηχανικών μπορεί να υπάρξει μια ελπίδα μη εφαρμογής του παραπάνω εξαθλιωτικού νόμου.

Ζητάμε την ελάχιστη δραστηριοποίηση σου σε αυτή την προσπάθεια με μία υπογραφή για να μην εξαθλιώσουν την υπόλοιπη ζωή σου. Ο Απρίλιος του 2012 πλησιάζει επικίνδυνα για όλους μας...

Συνεχής ενημέρωση και πληροφορίες για όλα τα προκύπτοντα θέματα και επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας http://neoasfalistiko.wordpress.com/.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ,

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

GoPetition respects your privacy.

The OXI ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ petition to ΤΕΕ, ΤΣΜΕΔΕ was written by neoasfalistiko and is in the category Miscellaneous at GoPetition.