#Animal Rights
Target:
Δημαρχο Πειραια - Βασιλη Μιχαλολιακο
Region:
Greece

Κυριε Δημαρχε,στηριζομενοι στο γεγονος οτι εχουν περασει ηδη τρεις μηνες σχεδον απο την ημερα που αναλαβατε τα καθηκοντα σας παρατηρουμε οτι δεν γινεται καμμια συζητηση γυρω απο ενα θεμα το οποιο θεωρουμε πολυ σημαντικο για την πολη μας,το θεμα των αδεσποτων ζωων. Κυριε Μιχαλολιακο απαιτουμε απο εσας να μεριμνησετε ωστε τα αδεσποτα ζωα του Πειραια να υπαχθουν σ'ενα προγραμμα το οποιο θα εξασφαλισει τις στειρωσεις,ωστε να μην πολλαπλασιαζονται,την ιατροφαρμακευτικη τους περιθαλψη ωστε να μην παραμενουν αβοηθητα,τραυματισμενα στους δρομους και φυσικα την σιτιση τους.Δεν ζηταμε να περισυλλεξετε τα αδεσποτα,θελουμε να φροντισετε για την ευζωια τους σε συνεργασια με τα φιλοζωικα σωματεια και τους φιλοζωους.

Περιμενουμε απο εσας περισσοτερα απ'οσα εκανε ο προηγουμενος δημαρχος,γιατι εμεις πιστεψαμε τα οσα λεγατε προεκλογικα,εμεις σας δωσαμε την ψηφο μας,εμεις απαιτουμε να κανετε αυτα που ειναι υποχρεωση σας απεναντι στα αδεσποτα της πολης μας.Περιμενουμε οσο το δυνατον συντομοτερα τις απαντησεις - αποφασεις σας πανω στο θεμα αυτο.

Ολοι εμεις οι πολιτες και φιλοζωοι του Πειραια ζηταμε απο τον Δημαρχο κυριο Βασιλη Μιχαλολιακο να μεριμνησει για τα αδεσποτα της πολης μας.

GoPetition respects your privacy.

The Επιστολη στον δημαρχο του Πειραια - Βασιλη Μιχαλολιακο. petition to Δημαρχο Πειραια - Βασιλη Μιχαλολιακο was written by Σταυρουλα Ζερβου and is in the category Animal Rights at GoPetition.