#Animal Rights
Target:
Να σταλούν οι υπογραφές στο Δήμαρχο της Χαλκίδας
Region:
Greece
Website:
www.facebook.com

Το Κυνοκομείο Χαλκίδας φιλοξενεί 300 ζώα σε άθλια κατάσταση και πρέπει κάτι να κάνουμε για να βοηθήσουμε τα ζώα του Δήμου. Ο Δήμαρχος της Χαλκίδας Κος Ζεμπίλης δεν ενδιαφέρεται για τα αδέσποτα της πόλης του και πολύ περισσότερο για τα ζώα του δικού του κυνοκομείου.

Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι:

1) Να κατασκευαστεί το κυνοκομείο και να γίνει ένα κανονικό καταφύγιο.

2) Να ανοίξουν τις πόρτες να φύγουν τα ζώα εάν δεν κατασκευαστεί.

Τα αδέσποτα ζώα σίγουρα δεν έχουν μέλλον στο δρόμο αλλά μπορεί έστω το 10% να τα καταφέρει. Τουλάχιστον, στο δρόμο θα έχουν κάπου να κρυφτούν από το κρύο ή από τη ζέστη το καλοκαίρι. Πολλά ζώα στο κυνοκομείο χάνουν τη ζωή τους από πνευμονία το χειμώνα και θερμοπληξία το καλοκαίρι.

Τα κλουβιά του κυνοκομείου είναι χωρίς οροφή με αποτέλεσμα τα σκυλιά να υποφέρουν από το κρύο, το χίονι, τη βροχή ή τη ζέστη. Όλα είναι χωρίς οροφή εκτός από 20 μόνο κλουβιά. Το μεγαλύτερο κλουβί στο κυνοκομείο είναι 4 τ.μ. και έχει μέσα πάνω από πέντε σκυλιά και σίγουρα δεν μπορούν να χωρέσουν όλα σε ένα πλαστικό σπιτάκι. Τα υπόλοιπα κλουβιά είναι 1χ1, τα οποία δεν έχουν οροφή αλλά ούτε και σπίτι. Ο χώρος των κλουβιών είναι μικρός και συνέχεια γίνονται συγκρούσεις. Όσα σκυλιά δεν χωρούν στα κλουβιά είναι ελεύθερα στο χώρο αλλά δεν έχουν σπίτια και προσπαθούν να κρυφτούν κάτω από 2 φορτηγά που υπάρχουν στο κυνοκομείο.

Ο αριθμός έχει ξεπεράσει το όριο αφού φιλοξενεί 300 περίπου σκυλιά, γι' αυτό το λόγο το κυνοκομείο χρειάζεται επέκταση και βελτίωση χώρου με στέγαστρα και σπιτάκια.

Μπορείτε να βοηθήσετε με ένα μόνο τηλέφωνο στον Δήμαρχο.

Τα τηλέφωνα είναι:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
2221086300 (ΓΡΑΦΕΙΟ)
ΦΑΞ: 2221023944
ΚΙΝΗΤΟ Κ.ΖΕΜΠΙΛΗ (ΔΗΜΑΡΧΟΥ): 6977629305

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΤΑ ΖΩΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ!

GoPetition respects your privacy.

The Η ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ petition to Να σταλούν οι υπογραφές στο Δήμαρχο της Χαλκίδας was written by Zwi and is in the category Animal Rights at GoPetition.