#Forums
Target:
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Region:
Greece
Website:
syspan.blogspot.com

Η παράδοση του ζωτικού χώρου της εθνικής Οικονομίας της χώρας, στο "ΔΝΤ/ΕΚΤ/ΕΕ", και η απώλεια της Ελευθερίας διαχείρισης του πλέον στρατηγικού τομέα της Ελληνικής κοινωνίας, με αποκλειστική ευθύνη του καθεστώτος πολιτικού συστήματος, καθιστά αναγκαία και απαιτητή την ανάληψη πρωτοβουλίας από την Ελληνική κοινωνία.

Μίας πρωτοβουλίας που σκοπό έχει την αποφυγή και άλλων Εθνικών απωλειών, που απειλούν τη χώρα.

Στην πρόσκλησή μας για τη δημιουργία μίας άτυπης, αλλά μεγάλης, συσπείρωσης πολιτών, αναφέρονται οι συγκεκριμένες ενέργειες που προτείνουμε και ζητούμε να τις προσυπογράψουν οι Έλληνες πολίτες.

Η απελευθέρωσή μας από τις διαθέσεις του "ΔΝΤ & Σία", δεν θα έρθει, αν την περιμένουμε
από αυτούς που μας οδήγησαν στην αιχμαλωσία
ή από κάποιον άλλο, κάποια άλλη φορά.

Εμείς είμαστε αυτός που περιμένουμε.
Εμείς είμαστε αυτό που θέλουμε.
(παράφραση λόγου του Ο’Bama)

Οι υπογράφοντες, συμφωνούμε στο ότι ζούμε ιστορικές στιγμές, καθώς , σαν κοινωνία, έχουμε μπεί σε μία πρωτόγνωρη, αναπάντεχη και εξευτελιστική, οιωνεί αιχμαλωσία, από την οποία πρέπει να αποδράσουμε, το δυνατόν συντομώτερο.

Για την απόδραση αυτή, απαιτούνται δύο προϋποθέσεις :
1. Να έχουμε ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, που θα χαίρει της, όσο γίνεται μεγαλύτερης, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ μας.
2. Να υπάρχει κάποιο σχέδιο (δεν γίνεται να αποδράσουμε ασύντακτοι, καθώς δεν είμαστε ένας ή δύο, αλλά η Ελληνική κοινωνία ολόκληρη).

Όσον αφορά την ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, εξυπακούεται ότι σ’ αυτή (που τη θέλουμε να στελεχώνεται από υπάρχουσες «προσωπικότητες εγνωσμένης ηθικής και ικανότητας» και, για να εξηγούμαστε, ο υπογράφων δεν διαθέτει αυτές τις προδιαγραφές) δεν μπορεί να υπάρχει κανένας από αυτούς που μας οδήγησαν στην αιχμαλωσία, δηλαδή σύσσωμο το καθεστώς πολιτικό σύστημα και τα τσιράκια του.

Η "Ηγεσία της Απόδρασης", δεν θα προκύψει, κατά τη συνηθισμένη πρακτική, που κάποιος ή κάποια, μέσα από το καθεστώς πολιτικό σύστημα, αυτοπροβάλλεται ως ηγέτης, δημιουργεί ένα κόμμα, έναν μηχανισμό προσέλκυσης οπαδών (το χρήμα που απαιτείται για τέτοια εγχειρήματα, πάντα υπάρχει και διατίθεται) και καλεί τον Ελληνικό λαό να τον/την υποστηρίξει, «για το καλό του».

Η "Ηγεσία της Απόδρασης", θα προκύψει «από κάτω», από εμάς τους "αιχμάλωτους", που θέλουμε να δραπετεύσουμε. Η γνωστή ιστορία με την εμφάνιση αυτόκλητων "σωτήρων", που πάντοτε είναι παραφυάδες του ίδιου άρρωστου κορμού, δεν μπορεί να συνεχισθεί.

Η κατάσταση της χώρας είναι πολύ σοβαρή.
Δεν υπάρχει άλλος χρόνος/χρήμα για χάσιμο. Εμείς (εφ' όσον μαζευτούμε πολλοί) θα επιλέξουμε τους "καθαρούς" και ικανούς πολίτες που υπάρχουν, (είναι γνωστοί και είναι παροπλισμένοι από το σύστημα της αναξιοκρατίας, της οικογενειοκρατίας και της ημετεροκρατίας που έχει επιβάλλει το καθεστώς πολιτικό σύστημα).

Αυτή η νέα Ηγεσία θα αναλάβει τα ηνία τής Χώρας, από μία νέα, καθαρή, ζωηρή και απαιτητική, μεγάλη κοινωνική συσπείρωση, σαν αυτή που μπορούμε και σε καλούμε να δημιουργήσουμε μαζί, εσύ, εγώ, οι φίλοι μας και οι φίλοι των φίλων μας, που όλοι μαζί, δεν είμαστε λίγοι.

Είμαστε (σύμφωνα με όλες τις έγκυρες μετρήσεις), πολλοί περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες.

Όσον αφορά το ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ, στις βασικές γραμμές του, προβλέπει τη δημιουργία μίας άτυπης Βουλής, αυτής που ονομάσαμε "ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΗΣΗ", για να στηθεί απέναντι στη Βουλή της κομματοκρατίας, προκειμένου να αναδείξει την εν λόγω νέα Ηγεσία και να διεξάγει άτυπα (αλλά έγκυρα) Δημοψηφίσματα, διαμορφώνοντας έτσι, μία άλλη "ατζέντα", αυτή της πραγμτικής λαϊκής θέλησης.

Η Ηγεσία που θα επιλέξουμε, θα αναλάβει να φέρει εις πέρας, τρεις αποστολές:

- 1η ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η εκτέλεση των υποχρεώσεων που αναλάβαμε (ως κράτος) απέναντι στους πιστωτές μας και η επιτάχυνση της Οικονομικής Ανάπτυξης.

- 2η ΑΠΟΣΤΟΛΗ: (α) Διερεύνηση τρόπου απελευθέρωσής μας από τις υποχρεώσεις αυτές, με άλλες μεθόδους, νωρίτερα από τον συμβατικό χρόνο . (Σοβαρή μελέτη των ενδεχομένων της εξόδου από την ΟΝΕ και της επιστροφής στη Δραχμή, ή/και της διαπραγμάτευσης του χρέους, ή/και της απαίτησης της πληρωμής των πολεμικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία. (β) Προστασία (από την πιθανή λεηλασία) και αξιοποίηση των μεγάλων (και αναξιοποίητων ως σήμερα) πλουτοπαραγωγικών πηγών (πετρέλαια, ορυκτά) προς τον σκοπό της ταχύτερης εξόδου μας από την «οικονομική κατοχή» στην οποία βρισκόμαστε.

- 3η ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η συντεταγμένη πορεία της κοινωνίας προς μία (απαιτούμενη σύντομα) Βαθειά τομή στο Σύνταγμα, ώστε να ξεριζωθεί οριστικά η γεννεσιουργός αιτία που έχει οδηγήσει σε τέλμα (οικονομικό και κοινωνικό) την εξέλιξη και πρόοδο των Ελλήνων, (με αποκορύφωμα την απώλεια ζωτικού Εθνικού χώρου) και να θωρακισθεί η Δημοκρατίας μας από την επανάληψη ιδίων φαινομένων, στο μέλλον.

Αν συμφωνείς με το σκεπτικό μας αυτό, δεν έχεις παρά να δηλώσεις «παρών» ή «παρούσα» και να το διαδώσεις στους φίλους σου.

Τα γεγονότα τρέχουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα και είναι η ώρα της Λογικής. Πρέπει να προλάβει, ώστε να μην επιτρέψει, ούτε την "πορεία προς την άβυσσο" (που ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας), ούτε μία κυκλική πορεία, γύρω από την ουρά τους, κάτι που θα επιδιώξει μέ κάθε τρόπο το καθεστώς πολιτικό σύστημα, διότι αλλιώς, είναι οριστικά χαμένο στο "χρονοντούλαπο της ιστορίας" και το ξέρει.

Λεπτομέρειες για την 'ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΗΣΗ" στο http://syspan.blogspot.com
Λεπτομέρειες για τη " ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" στο http://dia-tafta.blogspot.com
Λεπτομέρειες για την "ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ" στο http://hkommatokratia.blogspot.com

GoPetition respects your privacy.

The Συγκροτείται η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΗΣΗ" petition to ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ was written by Όθων Ιακωβίδης and is in the category Forums at GoPetition.