#City & Town Planning
Target:
Δήμαρχος Ηλιούπολης και Λοιποί Αρμόδιοι
Region:
Greece
Website:
www.facebook.com

Το πρόβλημα, που δημιουργείται διαρκώς στην Κεντρική Πλατεία της Ηλιούπολης, είναι σοβαρό και κάποτε πρέπει να επιλυθεί. Γι' αυτό υπογράφουμε ΟΛΟΙ οι Ηλιουπολίτες και ΟΛΕΣ οι Ηλιουπολίτισσες την παρακάτω επιστολή.

ΠΡΟΣ :
α) Δήμαρχο Ηλιούπολης, κο Ιωάννη Αναγνώστου
β) Αντιδήμαρχο Ηλιούπολης, αρμόδιο για θέματα Περιβάλλοντος και Πόλης, κο Γεώργιο Αγαδάκο
γ) Αντιδήμαρχο Ηλιούπολης, αρμόδιο για θέματα Τεχνικής Υπηρεσίας, κο Αναστάσιο Ευσταθίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :
α) Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης
β) Κάτοικοι Ηλιούπολης
γ) Μ.Μ.Ε. Ηλιούπολης & Γύρω Δήμων
δ) Φορείς & Επιχειρήσεις Ηλιούπολης
ε) Λοιποί αρμόδιοι φορείς

Εξοχότατε κύριε Δήμαρχε,
Αξιότιμοι κύριοι Αντιδήμαρχοι,

Με την παρούσα μας επιστολή σας ζητάμε την επίλυση ενός σημαντικού προβλήματος που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας, την Ηλιούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βράδυ, τους χειμερινούς και σχεδόν καθημερινά, του θερινούς μήνες, στην Κεντρική Πλατεία της Ηλιούπολης (ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ) δημιουργείται σοβαρή κυκλοφοριακή συμφόρηση, ενώ και όταν δεν υπάρχει συμφόρηση, οι οδηγοί των οχημάτων αναπτύσουν υψηλές ταχύτητες, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τους νέους της πόλης μας που βγαίνουν για να διασκεδάσουν, αλλά και για τους υπαλλήλους των καταστημάτων της πλατείας.

Η λύση είναι απλή. Παρακάτω προτείνουμε κάποια πράγματα :
α) ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 20:00-02:00.
β) ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 237 ΤΟΥ Ο.Α.Σ.Α., Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ. Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΩΡΕΙΩΝ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ.
γ) ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ.
δ) ΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΘΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (Πυροσβεστική, Ε.Κ.Α.Β., Αστυνομία κλπ.)
ε) ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ

Ευχόμαστε η πρόταση μας να ληφθεί υπόψη και το πρόβλημα να επιλυθεί άμεσα. Σε αντίθετη περίπτωση θα είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε κινητοποιήσεις.

Μετα τιμής,
ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΥΠΟΓΡΑΦΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

GoPetition respects your privacy.

The ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ petition to Δήμαρχος Ηλιούπολης και Λοιποί Αρμόδιοι was written by ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ and is in the category City & Town Planning at GoPetition.