#Human Rights
Target:
Στην Ελληνική Κυβέρνηση
Region:
Greece
Website:
ligery.pblogs.gr

Από Τον ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ. http://ligery.pblogs.gr ΝΤΡΟΠΗ και στους 300 του Ελληνικού Κοινοβουλία Αν δεν αποτρέψουν το γκρέμισμα του κοινωνικού κράτους , αρχής γενομένης, από τον πλέον αδύναμο κρίκο του, τις μονάδες αποασυλοποίησης - υποστήριξης κι επανένταξης των "παιδιών" της Λέρου. ΞΕΦΤΙΛΑ για το ΠΑΣΟΚ αν ακυρώσει τελικά ξεδιάντροπα τον ίδιο του τον εαυτό,καταργώντας υποδομές στον χώρο της ψυχικής υγείας, που το ίδιο ίδρυσε κάνοντας "χρήση " του πακτωλού των κονδυλίων που εισέρρευσαν τότε στην Ελλάδα από το Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον συγκεκριμένο σκοπό της αποασυλοποίησης. Σε μια περίοδο όπου ο λαός μας ΕΞΑΝΑΓΚΆΖΕΤΑΙ να ισορροπήσει σε τεντωμένο σχοινί αυτού του είδους πολιτικές ανάλγητες πρακτικές, δοκιμάζουν επικίνδυνα το κοινωνικό αίσθημα. Το Ελληνικό Λαϊκό αίσθημα που είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος κάθε κυβέρνησης όταν το σέβεται. αλλά και ο ισχυρότερος αντίπαλος της όταν το προσβάλλει βάναυσα.

Είναι η πρώτη φορά ,στους τριάντα μήνες πορείας αυτής της σελίδας που αναφερόμαστε ονομαστικά σε πολιτικό κόμμα κι αναλαμβάνουμε την ευθύνη γι αυτό. Καταθέσετε δημόσια την ταυτότητά του κόμματός σας που έφερε ο Λαός στην εξουσία κύριοι του ΠΑΣΟΚ, προς αναγνώριση - ταυτοποίηση στοιχείων.... Αν αποδειχθείτε ύποπτοι πλαστογραφίας των Αρχών που διακηρύσσετε, πηγαίνετε κύριοι και κυρίες. . Συνταχθείτε μαζί με τούς άλλους.

Αφήστε στο λαό ν' αποφασίσει ποιος είναι ο λιγότερο ψεύτης κλέφτης, επίορκος, φαύλος, δυνάστης εκμεταλλευτής της αγωνίας του και βιαστής των προσδοκιών του. " Μην παίζετε με τους Έλληνες " διεμηνύσατε στους "ξένους" και πολύ καλά κάνατε κύριε Πρωθυπουργέ. " Μην παίζετε με το περί δικαίου αίσθημα των Ελλήνων συμπατριωτών σας εσείς και η Κυβέρνησή σας. Γιατί όλοι φέρετε την ευθύνη. Είναι παρακινδυνευμένο.... Αυτό σας διαμηνύουμε μετά λόγου γνώσης, εμείς από τον ανήφορο ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ των ΑμεΑ, μιας ιδιαίτερα ευπαθούς ομάδας της κοινωνίας που αριθμεί κάποιες χιλιάδες ψυχές και τις οικογένειές τους. Μη μου συγχωρήσετε φίλοι αναγνώστες το ύφος της γραφής. Αλλά διαβάσετε την είδηση που ακολουθεί και την οφείλω στην σελίδα http://psi-action.blogspot.com/

Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος.

Μην αφήνετε από τριμήνου και πλέον απλήρωτους τους εργαζόμενους στις Δομές Υποστήριξης και Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του προγράμματος "ΨΥΧΑΡΓΩΣ" Εξωθείτε τις Δομές σε κλείσιμο την μια μετά την άλλη. Τινάζετε το πρόγραμμα στον αέρα και στέλνετε ανυπεράσπιστους ανθρώπους πίσω στα κολαστήρια των Δημόσιων ψυχιατρείων.

GoPetition respects your privacy.

The Είναι έγκλημα η κατάργηση του δικαιώματος των ΑμεΑ να ζήσουν σαν άνθρωποι petition to Στην Ελληνική Κυβέρνηση was written by Λυγερή Βασιλείου and is in the category Human Rights at GoPetition.