#Patriotism
Target:
СРПСКОЈ ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРКВИ
Region:
Serbia

Oва петиција није стављена под категорију РЕЛИГИЈЕ, јер нама не сметају католици, овоје питање РОДОЉУБЉА, тј КОЛИКО ЉУБИМО РОД СВОЈ И ЖРТВЕ ЊЕГОВЕ!!!

НЕ ЖЕЛИМО ПАПУ У СРБИЈИ НИКАДА ЈЕР:

*папу НИКАДА НИЈЕДАН СРПСКИ ПАТРИЈАРХ НИЈЕ УДОСТОЈИО ПОЗИВА, зашто би сада било другачије?

*ОВАЈ папа је био члан ХИТЛЕРОВЕ ОМЛАДИНЕ (Hitler Jugend). Иначе ОВАЈ папа се поклонио "блаженом" АЛОЈЗУ СТЕПИНЦУ у Загребу, а Алојзе је благословио усташe, Јасеновац и учешће 743 католичка свештеника у усташком покрету!

*Ниједан папа никада није затражио опроштај од СРПСКОГ народа за своја злодела учињена нама кроз векове!

*Однос Срба према папи римском, проглашеном, на I Ватиканском концилу, незаблудивим ex cathedra по питањима вере, у пракси су најбоље показала два дична архијереја:

*Петар II Петровић Његош и Патријарх српски Гаврило. Када је био на опоравку у Италији, Његош је одбио да изађе из кочија и, како је закон то налагао, поздрави папу кога су носили у носиљци – није желео да брука своје православно владичанско достојанство.

*Патријарх Гаврило је, док је чекао повратак у Београд (комунистичке власти га још нису желеле), у тешким материјалним условима послератног изгнанства, одбио материјалну помоћ папе Пија XII, Степинчевог духовног оца, рекавши да после папине подршке крволоку Павелићу, никад му не би отишао на ноге, ма какву помоћ да добије. Патријарх Гаврило је напоменуо да циљ Срба никада није био угодан живот и изобиље, него је то пут раних хришћана – страдање за Истину и Правду.

*Свети Николај Жички и Свети Јустин Ћелијски су однос Срба према папи богословски утемељили – Свети Николај је рекао да богоодступничка Европа почива на папи и Лутеру, и да су усташе за своју ревност у злу „похвале добиле из пакла и Рима".

*Отац Јустин истицао је да су три највећа пада у историји – пад Адамов (отпадање од Бога), пад Јудин (издаја Бога) и пад римског папе (проглашавање себе за бога).

Поуке Светих Отац прочитајте овде www.pravoverje.com/Otpadnistvo/Protiv%20ekumenista/Judin%20poljubac/Gpoglavlje%20pouke.pdf

Ми доле потписани, позивамо представнике Српске Православне Цркве и Патријарха Српског да се окане довођења папе међу СРБЕ, јер наши гласови нису усамљени њима додајте и „Гласове мртвих – то нису мртви гласови“. Народ је, по Владимиру Соловјову, заједница мртвих, живих и нерођених.
С ВЕРОМ У БОГА!

Четнички покрет

четници. срб - Четнички покрет - www.cetnici.rs

GoPetition respects your privacy.

The НЕ ЖЕЛИМО ПАПУ У СРБИЈУ! petition to СРПСКОЈ ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРКВИ was written by Четнички покрет and is in the category Patriotism at GoPetition.