#Health
Target:
Predsedniku Srbije gdinu Borisu Tadicu
Region:
Serbia

Pokrecemo ovu peticiju sa zahtevom da se pokrenu ispitivanja na bazi novog pristupa otkrivanju uzroka i lecenja obolelih od MS, koji je u medicinu uveo pod nazivom CCSVI (hronicna cerebrospinalana venska isuficijencija) dr Paolo Zamboni vaskularni hirurg, sa Univerziteta Ferara u Italiji.

Pomozimo jedni drugima da ovo genijalno otkrice zazivi i na svim nasim klinikama, i da pomogne preko 5000 obolelih od MS u Srbiji da zive normalnim zivotima.Trenutno, za terapiju obolelih u Srbiji se godišnje izdvajaju milioni. Takva terapija je delotvorna u oko 30% slučajeva. I nije lek! Teorija dr Zambonija ima potencijal da trajno unapredi život obolelih, a možda i da ih izleči. Istraživanja urađena do sada pokazuju da oboleli od MSa u velikom broju imaju CCSVI.Takvo istraživanje, i terapija koja bi se kasnije primenila, višestruko su jeftiniji od terapija koje se trenutno, sa malim uspehom, primenjuju.

Mi dolepotpisani zahtevamo od resornog ministarstva da dozvoli intervencije za pacijente sa MS-om u svim vecim Klinickim centrima.Trazimo CCSVI metodu za svakoga, bez cekanja.

GoPetition respects your privacy.

The Multipla skleroza ne čeka! Zambonijev metod za sve obolele! petition to Predsedniku Srbije gdinu Borisu Tadicu was written by Goran and is in the category Health at GoPetition.

Petition Tags

srbija