#Students' Rights
Target:
Fakultet za turistički i hotelski menadžment
Region:
Croatia

Dragi studenti, zbog ozbiljnosti i vjerodostojnosti upisujte ime i prezime te broj indeksa u kućicu short comment, sve ostalo će biti obrisano

Poštovani profesore Ivanoviću,

obraćamo Vam se kao našem dekanu i osobi koja će razumjeti ono što imamo reći.

Problem je u tome što smo mi Fakultet upisali kao izvanredni studenti kojima školska godina traje 1,5 godinu. Dakle, uplativši školarinu za četiri godine studija mi bi zapravo trebali dobiti šest godina školovanja.

S obzirom da je u međuvremenu uveden Bolonjski proces studiranja isto tako se promijenilo i naše školovanje. Većini nas je ostalo nekoliko ispita koje vrlo vjerojatno nećemo uspjeti riješiti do mjeseca rujna 2009 kada nam ističe školarina (umjesto 9.mj. 2010. kada bi trebala isteći školarina zadnjoj generaciji studenata po starom programu) smatramo da ne bi trebali platiti puni iznos školarine od 5,500 kn s obzirom da se nama više ne održavaju nikakva predavanja, a ne pogoduje nam ni to što mi apsolventi nemamo više rokova.

Ujedno smatramo da bi bilo bolje da plaćamo izlaske na ispit a ne ukupnu školarinu.

Nadamo se da ćete ostati dosljedni u Vašoj brizi za studente, te nas shvatiti i izaći nam u susret.
Srdačan pozdrav

GoPetition respects your privacy.

The Peticija za smanjenje školarine petition to Fakultet za turistički i hotelski menadžment was written by Iva and is in the category Students' Rights at GoPetition.