#Novac za potrebe ekipe omladine i podmatka.
Target:
Crveni krst Srbije; Opštinska organizacija crvenog krsta Pančevo.
Region:
Serbia

Do sada, ekipe podmlatka i omladine u Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Pančevo, se pripremalo u, da ne kažemo baš jadnim, ali dosta teškim uslovima. Neretko je bilo problema sa zavojnim materijalom, jer ga nije bilo, ili je bio veoma lošeg kvaliteta. Zatim bilo je dosta problema sa pripremama, uglavnom zbog nedostatka adekvatnih prostorija za rad ekipa. Od skoro nastali su novi problemi koji se tiču nedostaka ljudstva u Crvenom krstu. Svi ti problemi bi mogli biti rešeni ukoliko bi Terenska jedinica Pančevo dobila malo veći budžet, koji bi nam koristio za adekvatne pripreme, kao i za nove uniforme, koje su preko potrebne. Takođe bi novac bio potrošen i na neke aktivnosti u vidu zainteresovanja dece (najviše osnovaca - 7. ili 8. razred ) za priključivanju organizaciji Crvenog krsta.

Pošto nam je novac iz, gore navededenih razloga, preko potreban za normalan rad i spremanje za predstojece pokrajnsko takmičenje, zamolio bih vas da nam u tome pomognete, tako što ćete podpisati ovu peticiju. Vama je to samo par minuta, a nama (Ekipi podmladka i omladine terenske jedinice, opštinske organizacije Pančevo) bi to mnogo pomoglo, a i značilo.

Zato vas još jednom molim da potpišete ovu peticiju, kako bi mogli da osvetlamo obraz Pančevu, T1 Prim. Dr. Jovan Milanović, Pančevo, Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Pančevo, kao i našim mnogobrojnim predavačima, pomagačima, markirantima, šminkerima...
Ove godine smo spremni da ujedamo na pokrajnskom i državnom takmičenju... UGRIZITE S NAMA...!!!!

The Peticija za povećanje budžeta terenske jedinice Pančevo petition to Crveni krst Srbije; Opštinska organizacija crvenog krsta Pančevo. was written by Anonymous and is in the category Miscellaneous at GoPetition.