#Politics
Target:
slovak crowd
Region:
Slovakia

Dna 11.2.2009 (streda) má NRSR na programe pozmeňovací návrh zákona o ochrane nefajčiarov z dielne poslankyne SDKÚ Tatiany Rosovej o úplnom zákaze fajčenia v slovenských baroch a reštauráciach !!! Povedzme konečne jasné NIE FAJČENIU V PODNIKOCH a začleňme Slovensko medzi najvyspelejšie krajiny EÚ !!!!

Návrh na absolútny zákaz predložila Tatiana Rosová (SDKÚ). Pozdáva sa aj ministrovi Richardovi Rašimu (Smer). "Podporujeme každú zmenu, ktorá zlepší podmienky pre nefajčiarov," uviedla jeho hovorkyňa Zuzana Čižmáriková. V parlamente sa bude o nefajčiarskom zákone rokovať na budúci štvrtok.

Člen parlamentného výboru pre zdravotníctvo Štefan Zelník (SNS) včera avizoval, že Rosovej návrh víta a bude ho presadzovať. Naopak, podpredseda HZDS Milan Urbáni ho odmieta.

viac :
http://spravy.pravda.sk/stop-fajceniu-ma-v-parlamente-neiste-vyhliadky-fla-/sk_domace.asp?c=A090206_112111_sk_domace_p29

GoPetition respects your privacy.

The PODPORME ÚPLNÝ ZÁKAZ FAJČENIA V BAROCH A REŠTAURÁCIACH - 11.2.2009 petition to slovak crowd was written by Michal Krasny and is in the category Politics at GoPetition.