#Politics
Target:
VLADA REPUBLIKE HRVATSKE!!! Government of republic Croatia
Region:
Croatia

1.1.2008. proglašen je ZERP (Zaštitno ribolovno ekološki pojas) koji se sada pod pritiskom "većih" polako gasi, što je žalosno jer padamo pod utjecaj drugih i srljamo kao GUSKE U MAGLU, zbog ne znam ti ja čega! Treba stati na loptu! nikuda nam se ne žuri!

LJUDI nije strašno ući u paketu sa Srbijom, Crnom Gorom i drugima jer IONAKO ĆEMO UĆI S NJIMA HTJELI MI TO ILI NE. Uvijek će nam naći nešto što "NISMO" ispunili.

NAVODNO, pada u vodu ili bolje rečeno more odluka VLADE RH o provođenje ZERP-a prema svim zemljama, tj neprimjenjivanje prema članicama EU! Nemojmo to dopustiti!!! Nek se bar ovim putem čuje glas! Pokažimo tim "političarima" da trebaju stojati iza svojih riječi i obećanja! Ako je cijena ne provođenja ZERP-a ne ulazak u EU do 2014 ili kasnije godine, ja sam za! Zaštitimo svoje pravo i svoje MORE. ZA ZERP!!!

The Peticija protiv ukidanja ZERP-a prema članicama EU! petition to VLADA REPUBLIKE HRVATSKE!!! Government of republic Croatia was written by Anonymous and is in the category Politics at GoPetition.