#Animal Welfare
Target:
Nadležna tijela lokalne samouprave grada Pule i nadležna tijela na razini Republike Hrvatske
Region:
Croatia
Website:
www.facebook.com

Sklanjanje napuštenih životinja na glavno odlagalište otpada je istinski poraz lokalne samouprave grada Pule, a moralni ispit je još pred nama.

Pružite priliku napuštenim životinjama.

Dajte svoj glas za izgradnju azila. Grad Pula tolerira da ih se drži zaključanima tik do smetlišta. Tamo nema živih mačaka, a psi imaju ''rok trajanja".

Nakon roka od 60 dana napušteni psi i tehnički postanu otpad, što se javnosti daje do znanja već od prvog dana kada se smještaju na lokaciju tik do brda smeća, gdje sami, napušteni i daleko od očiju javnosti čekaju ... Udomiti će ih netko ili će ih ubiti.

"Istinski moralni ispit čovječanstva, ispit koji je temelj svega ostaloga, ogleda se u odnosu prema onima koji u potpunosti zavise od naše milosti, a to su životinje.'' Milan Kundera

Hvala vam što ćete odvojiti malo vremena, zauzeti stav i potpisati za azil.

Potpišite.
SVAKI je glas važan!
Hvala.

Zatražimo od grada Pule da izvuče dokumentaciju za azil iz ladice te da organiziranjem prvog službenog azila pokaže da ima volju poštivati zadane zakonske i civilizacijske norme. Osigurajmo životinjama život kakav zaslužuju.

GoPetition respects your privacy.

The Azil za napuštene životinje iz Pule, Istre petition to Nadležna tijela lokalne samouprave grada Pule i nadležna tijela na razini Republike Hrvatske was written by Živko and is in the category Animal Welfare at GoPetition.