#Politics
Target:
Ελληνική Κυβέρνηση, Οργανισμούς
Region:
Greece
Website:
13wishmaster13.blogspot.com

Δημοψήφισμα Τώρα

ΠΡΟΣ:
- Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
- Τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως
- Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
- Την Εθνική Αντιπροσωπεία
- Τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα.
- Κάθε αρμόδια δικαστική αρχή.
- Την Ιεραρχία της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.
- Τις Νομαρχίες και Δήμους
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις Εθνικές Αντιπροσωπείες των χωρών
μελών της Ε.Ε

Οι Έλληνες πολίτες που υπογράφουμε αυτή τη διαμαρτυρία, με μοναδικό κίνητρο το συμφέρον της πατρίδας μας και με αίσθημα βαθιάς ευθύνης απέναντι στο μέλλον του τόπου μας , δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι:

Η απόφαση της κυβέρνησης για ενεργοποίηση του φερόμενου ως μηχανισμού στήριξης και ουσιαστικά την προσφυγή μας στο Δ.Ν.Τ δεν αποτελεί προϊόν θέλησης του ελληνικού Λαού. Δεν επιθυμούμε να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας, ούτε κατανοούμε τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα ακόμα και την απώλεια μέρους της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση. Η πολιτική αυτή δεν παρουσιάστηκε στους Έλληνες πολίτες, προεκλογικά, ούτε στις τηλεοπτικές συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών, ούτε στις δημόσιες συγκεντρώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και τωρινού πρωθυπουργού.

Επιθυμούμε λοιπόν να ορθώσουμε το ανάστημά μας ενάντια στους καταναγκασμούς των ισχυρών και στην απαίτηση να φορτωθούν οι λαοί τις συνέπειες των αδιεξόδων και της κρίσης που γεννά το παγκόσμιο σύστημα της εκμετάλλευσης και της κερδοσκοπίας.

Εάν η κυβέρνηση θεωρεί ότι εκφράζει τη θέληση του Ελληνικού Λαού, τότε απαιτούμε την άμεση διενέργεια Δημοψηφίσματος όπως πρόσφατα, παρά τις σημαντικές διαφορές μας με το εν λόγω παράδειγμα, διενεργήθηκε στην Ισλανδία και όπως γίνεται σε κάθε πολιτισμένη χώρα του κόσμου, γιατί ο Ελληνικός λαός και μόνο αυτός δικαιούται να αποφασίζει για τα κρίσιμα ζητήματα που τον αφορούν.

GoPetition respects your privacy.

The Δημοψήφισμα τώρα petition to Ελληνική Κυβέρνηση, Οργανισμούς was written by wishmaster and is in the category Politics at GoPetition.