#Children's Rights
Target:
MINISTARSTVO RADA I SOCIJALNOG STARANJA I UPRAVA POLICIJE
Region:
Montenegro

Ministarstvo rada i socijalnog staranja kao i Uprava policije tretiraju Opštinu Ulcinj kao ničiju teritoriju i dozvoljavaju joj da se ponaša protivno Ustavu i zakonima Crne Gore. Dokaz za tu tvrdnju je činjenica da nadležni opštinski organi nijesu uradili ništa u cilju zaštite prava žene i đeteta izbačenih na ulicu od strane muža odnosno oca i njihovog nestanka.

Zbog čega nadležni iz ove opštine moraju da snose odgovrnost za nečinjenje i za dovođenje u opasnost života majke i đeteta.Niko od njih nije uradio ništa da se otkrije istina o njihovom nestanku,niti su uradili bilo što da se žena i dijete spase. Zbog čega moraju da podnesu ostavke direktori Centra za socijalni rad Ulcinj,policije Ulcinj kao i vd direktor Uprave policije i ministar rada i socijalnog staranja.

Zbog misterioznog nestanka Rudine Đokić i njene kćerke potrebno je da osim ostavki nadležnih lica iz Centra za socijalni rad i policije Ulcinj krivično odgovaraju i nadležni u Ministarstvu rada i socijalnog staranja i Upravi policije zbog organizovanog kriminala. Jer postoji osnovana sumnja da su majka i dijete trafikovane a možda i ubijene, dok nadležni organi nijesu reagovali. Što ih u tom slučaju čini saučesnicima u zločinu protiv čovječnosti i organizovanom kriminalu.

GoPetition respects your privacy.

The SMJENA NADLEŽNIH LICA ZBOG NESTANKA RUDINE ĐOKIĆ SA ĐETETOM petition to MINISTARSTVO RADA I SOCIJALNOG STARANJA I UPRAVA POLICIJE was written by AIDA and is in the category Children's Rights at GoPetition.