Target:
Vlada Republike Srbije
Region:
Serbia

Dragi Prijatelji,

Ova peticija će poslužiti pokretanju zahteva za ukidanje obavezne vakcinacije u parlamentu.

Svi se sećamo kada je 2009-e godine Svetska Zdravstvena Organizacija proglasila nepostojeću epidemiju svinjskog gripa i kako je zajedno sa kompanijama koje proizvode vakcine pokušala da uvede obaveznu vakcinaciju neispitanim vakcinama. Ta ista organizacija insistira na obaveznom vakcinisanju naše dece. U 18 evropskih zemalja vakcinacija nije obavezna I po uzoru na njih, mi takodje tražimo da se isti zakon uvede I kod nas.

Mnogobrojne studije povezuju vakcine sa epidemijom autizma i autoimunih bolesti. Na primer, u Americi se broj autistične dece popeo od 1 na 10 000 u 1980. na 1 na 50 vakcinisane dece u 2013, što je katastrofalno i genocidno - pogledajte na Youtubu: „Važno! Američki kongres o autizmu” - http://www.youtube.com/watch?v=RvcSktD9o3c

Od 2006 do 2013 registrovano je 30. 674 prijava slučajeva bolesti i smrti od HPV vakcine.

Od posledica polivalentnih vakcina, koje se najavljuju uskoro u Srbiji kao obavezne, je prema podacima američke državne agencije Vaccine Adverse Events Reporting System VAERS (Sistem izveštavanja o neželjenim posledicama vakcinacije), umrlo 145.000 dece.

Moj intervju koji objašnjava štetno delovanje vakcina: http://www.treceoko.novosti.rs/code/navigate.php?Id=182&editionId=122&articleId=585

Dragi Prijatelji, u ime zdravlja i života naše dece, ukinimo ovaj drakonski zakon o obaveznoj vakcinaciji u Srbiji.

Dr Sladjana Velkov


Uprkos obimnim dokazima da su vakcine uzročnici epidemije autizma i mnogih drugih bolesti, Ministarstvo Zdravlja Srbije poseže za totalitarnim merama primoravanja na obaveznu vakcinaciju (setite se dokazane kriminalne sprege obavezne vakcinacije u slučaju svinjskog gripa kod nas 2009 god).

Zahtevam momentalno ukidanje prisilne vakcinacije u Srbiji, u skladu sa Ustavom Srbije, clan 25: Nepovredivost fizičkog i psihičkog integriteta, po uzoru na ostale demokratske zemlje u svetu.

Sign this petition

[?]
Verify (check then click Sign) [?]

GoPetition respects your privacy.

Petition tags: , , ,