#Civil Rights
Target:
free serbia
Region:
Serbia

For human rights in Serbia.

~Декларација о независности Србског народа~

Када у току људских догађаја, постаје неопходно за један народ да раскине политичке окове који су му наметнути, и када жели да се ослободи тираније властодржаца, када жели да узпостави једнакост права и слободу живљења као и слободу мишљења и одлучивања на које има право по природном и божјем закону а поштујући људска права онда тај народ треба да прогласи узроке који их нагоне на одвајање.

Сматрамо ове истине очигледним, да су сви људи створени једнаки, да су обдарени од стране њиховог Творца одређеним неотуђивим правима, међу којима су живот, слобода и трагање за срећом .-- У циљу обезбеђивања ових права је Савезна Влада изабрана од-међу људима , тако да кад год било који облик владе постане деструктиван и различит од ових циљева, то је право народа да је измени или да је укине, као и да установи нову владу. Заснивање на таквим принципима и организовањем својих овлашћења у таквој форми која ће на најбољи начин утицати на њихову сигурност и срећу. Разборитост ће, заиста, захтевати да давно установљене владе не би требало мењати због небитних и пролазних узрока; а и све искуство показује да је човечанство више расположено да трпи када су зла подношљива, него да се укине нешто на шта смо навикли. Али када се дешава дуги низ злоупотреба и узурпација, нарушавање стално истих принципа слободе и равноправности и испољавање жеље да их се смање до апсолутног деспотизма, онда је право народа, то јест дужност, да збаце такву владу, и да обезбеди нове чуваре њихове будуће безбедности .-- Таква је била стрпљива патња Срба на свим просторима, а таква је сада потреба која их нагони да промене свој садашњи систем владе. Историја ове тренутне владе Србије је историја поновљених повреда и узурпација, а све имајући у директном објекту успостављање апсолутне тираније над свим житељима Србије. Да би доказали ово прилажемо неке од Чињеница на увид искреном свету.

1. Влада Србије је одбила да да свој пристанак на законе који су најкориснији и најнеопходнији за јавно добро.

2. Влада Србије је забранила општинама да усвајају законе од непосредне и хитне важности.

3. Влада Србије је одбила да усвоји друге законе који би помогли великом броју људи а изгласани су закони који су били на штету већине а на корист појединаца.

4. Влада Србије је изабрала законодавна тела и законе на неуобичајен и неуставан начин, а далеко од очију јавности, за и искључиво у сврху онемогућавања њихове провере и усаглашавања са вољом већине.

5. Влада Србије је распустила и шиканирала све ваљане и поштене представнике народа због противљења и посебно због њиховог чврстог противљења против напада садашње владе Србије на права, једнакост и слободу Срба у Србији и ван ње.

6. Влада Србије одбија већ дуже време, после таквог распуштања неистомишљеника, да дозволи друге да се бирају, осим ако нису апсолутно сагласни са свиме што тренутна власт намеће као решење,смер и пут, при чему законодавне власти, неспособне за сагледавање и извођење истине, одузимају од грађана њихово право на остваривање људских права, држава је у међувремену, била изложена свим опасностима од инвазије споља, и разарања изнутра.

7. Влада Србије је настојала да спречи повратак расељених лица у места одакле су дошли; за ту сврху је вршила опструкцију Закона за приватну имовину и одбијајући да охрабри расељене подижући ниво услова .

8. Влада Србије је вршила опструкцију спровођења правде, одбијајући пристанак на законе за успостављање независног судства.

9. Влада Србије је учинила да судије зависе од њене воље, за мандате својих канцеларија, као и износ и исплату њихових плата!

10. Влада Србије је отворила мноштво нових канцеларија, и подигла порезе као што је и увела нове, и то све на штету народа Србије!

11. Влада Србије је начинила да судије зависе од њене воље,увела је сад у време мира нове формације милиције и државне утериваче дугова без сагласности народа!

12. Влада Србије је утицала да полиција постане јача и боље опремљена од војске у циљу ослабљивања суверенитета државе а јачања супериорности власти у односу на народ Србије.

13. Влада Србије је у договору са страним државама да нас потчини страном судству који је у неслагању са нашим уставом и не признаје наше законе; дајући свој пристанак њиховим актима дозволили су:
- Улазак великим одредима оружаних трупа на територију државе Србије!
- Потпуну заштиту страних трупа, које су ослобођене од казне за било каква убиства или злодела које би починили над становницима државе Србије!
- Одсецање дела наше територије без могућности несметане трговине са свим деловима света!
- Наметање нових пореза и такси, без нашег пристанка!
- Одузимање личне имовине у многим случајевима, где су суђења била не-законска, неуставна и без права на жалбу!
- Уништавање, протеривање и обезправљивање Српског народа на-у местима где су староседеоци!
Укидање слободне воље грађана и законских аката који се тичу једнакости без обзира на количину и величину поседа и богатства!
- Одузимање слободе, укидање наших највреднијих закона, и мењање фундаменталних облика нашег устава!
- Суспендовање наших законодавних тела и проглашавање њихових!
- Онемогућили су демократско деловање на свим пољима!
- Пљачкање нашег природног богатства,распродају истих као и прибављање личне користи од тога.
- Пљачкање народа Србије, тако што је дозволила неправично пословање банака и страних корпорација.
- Влада Србије у овом тренутку изнајмљује грађане Србије као плаћенике у ратовима који се не тичу Србију као државу и то против држава који су нам дугогодишнји пријатељи а зарад личне користи коју имају функционери и Влада Србије.
- Влада Србије је одузела оружје својим грађанима којима је оно неопходно да би одбранили своје животе и животе најмилијих и то на превару, тако да су они препуштени на милост и немилост вољи њихових душмана.
- Влада Србије намерно прави раздоре међу становништвом доношењем неправилних закона, продубљивањем разлика међу људима, увођењем штетних (по народ) закона и лицемерним понашањем према гласачима.
- Влада Србије доноси законе и уредбе који директно утичу на поспешивање смањења броја становника Србије (сиромаштво, незапосленост, пад наталитета, затварање радних места, уништавање социјалног и пензионог фонда, повећање државног дуга, повећанје личног дуга грађана Србије према иностраним банкама, континуирана тенденција пада животног стандарда, општа деградација школског система, повећање обима корупције, итд.)

У свакој фази ових угњетавања појединци су се борили за доказивање њихових права безуспешно. На сваки вапај народа Србије , Влада Србије је одговорила новим репресијама. Влада србије једино може бити окарактерисана као тиранин Српског народа и самим тим је неподобна да буде на челу слободног народа Србије

Влада Србије више не обраћа пажњу на народ Србије на чијем је челу још увек, не размишља о проблемима који су у друштву, држави или које имају наши сународници у другим земљама. Срби су расељени са њихових вековних огњишта, протерани да буду без дома и крова над главом који су им безправно одузети и сад сви живимо на неком виду социјалне помоћи у коју нас је ова тренутна Влада Србије гурнула не марећи о суграђанима него само гледајући њихов (функционера у Влади Србије) лични интерес. Влада Србије више нема слуха за становнике Србије који не могу да скрпе довољно новца да би прехранили породице него још и уводе приватну полицију која ће да отима од оних који немају да би на тај начин разделили и распродали све што је остало од државе Србије. Влада Србије нема више ни основни осећај за матерњу правду и великодушност према становницима Србије. Влада Србије више не ради за народ Србије! Влада Србије је деоничарско друштво које поседују стране банке и стране корпорације. Никаква преклињања и молбе више не помажу, Влада Србије је против народа Србије. Влада Србије је глува за вапај становника Србије!

Морамо се дакле суочити са неминовношћу.

Влада Србије више није представник народа Србије зато што по свим тачкама ради против народа Србије. Морамо осудити Владу Србије и све нјене представнике који спроводе владину политику која је геноцидна по Српски народ и разаралачка по државу Србију као суверену државу и народ који живи у, и ван граница државе Србије. Морамо одбацити све њихове акте, законе и остало које је Влада Србије донела и прогласила за важеће од 5.октобра па до сада и прогласити их за неважеће .

Влада Србије више није пријатељ и вођа Српског народа! И распуштена је одмах по њиховој слободној вољи или по сили доброг народа над којим мисли да има власт. Тренутна Влада Србије нема више никакву власт-могућност за потписивање међудржавних уговора или споразума, она више нема никакво право да доноси акте, законе, да прогласи ванредно стање, разполаже новцем грађана и државе Србије или било какву извршну,судску или неку другу власт. Једном речју Влада државе Србије је ништавна у очима њеног народа и народ државе Србије неће сносити последице било каквих уговора или договора које Влада Србије или неки њен представник потпише нити је народ Србије у обавези да изпоштује било коју тачку такве врсте уговора са било ким или било којом државом.

Слободни грађани државе Србије

The Декларација о независности Србског народа petition to free serbia was written by Srbanon and is in the category Civil Rights at GoPetition.