#Animal Welfare
Target:
Варна
Region:
Bulgaria
Website:
www.facebook.com

Да помогнем на община Варна да се справи с проблема с бездомните кучета.

Здравейте,

От много години проблема с бездомните кучета във Варна не се решава, а се задълбочава. Общината харчи стотици хиляди лева годишно за да реши проблема, а кучетата по улиците вместо да намаляват се увеличават.

Създаваме тази петиция с цел поне веднъж общинската администрация на град Варна и прокуратурата в града да забележи проблема и да вземат мерки за уволнението на винивниците, а това са шефа на приюта г-н Радев и неговите доверени лица - неговите подчинени.

От много години излизат публикации по социалните мрежи и онлайн изданията за мизерията в приюта, за недохранените кучета, за кражбите на храна, за изхвърлянето на спринцовки и опасни медикаменти в контейнерите за битови отпадъци, за ловенето на кучета от други общини и разселването им пак извън община Варна, как се ловят кастрирани кучета и как наново се записват като новокастрирани и т.н и т.н... Докога ще продължава това?

Молим всички, които обичат животните и не са безразлични към каузата за защита на бездомните кучета да ни подкрепят.

Молим всички, които са данакоплатци в този град да си отворят очите и да попитат как се харчат парите им.

Молим общинска администрация и прокуратурата в град Варна най-сетне да си отворят очите за безхаберието и далаверите в този приют и да вземат мерски тези практики да се преустановят.

Надяваме се тази петиция да стигне до колкото се може повече хора.

Благодарим за вашата подкрепа.

GoPetition respects your privacy.

The Да махнем Радев и сие от приюта в Каменар petition to Варна was written by Ангел Любенов and is in the category Animal Welfare at GoPetition.