Target:
Варна
Region:
Bulgaria
Website:
www.facebook.com

Да помогнем на община Варна да се справи с проблема с бездомните кучета.


Здравейте,

От много години проблема с бездомните кучета във Варна не се решава, а се задълбочава. Общината харчи стотици хиляди лева годишно за да реши проблема, а кучетата по улиците вместо да намаляват се увеличават.

Създаваме тази петиция с цел поне веднъж общинската администрация на град Варна и прокуратурата в града да забележи проблема и да вземат мерки за уволнението на винивниците, а това са шефа на приюта г-н Радев и неговите доверени лица - неговите подчинени.

От много години излизат публикации по социалните мрежи и онлайн изданията за мизерията в приюта, за недохранените кучета, за кражбите на храна, за изхвърлянето на спринцовки и опасни медикаменти в контейнерите за битови отпадъци, за ловенето на кучета от други общини и разселването им пак извън община Варна, как се ловят кастрирани кучета и как наново се записват като новокастрирани и т.н и т.н... Докога ще продължава това?

Молим всички, които обичат животните и не са безразлични към каузата за защита на бездомните кучета да ни подкрепят.

Молим всички, които са данакоплатци в този град да си отворят очите и да попитат как се харчат парите им.

Молим общинска администрация и прокуратурата в град Варна най-сетне да си отворят очите за безхаберието и далаверите в този приют и да вземат мерски тези практики да се преустановят.

Надяваме се тази петиция да стигне до колкото се може повече хора.

Благодарим за вашата подкрепа.

Sign this petition

[?]
Verify (check then click Sign) [?]

GoPetition respects your privacy.

Petition tags: ,