#Education
Target:
Αύξηση συχνότητας δρομολογίων γραμμής 242.
Region:
Greece
Website:
www.e-polytexneio.gr

Όλοι έχουμε παρατηρήσει πως στο πλαίσια των περικοπών που λαμβάνουν χώρα καθημερινά έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό η συχνότητα των δρομολογίων του 242. Ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής (πρωινές ή μεσημεριανές κυρίως) η κατάσταση είναι απελπιστική. Η συχνότητα του δρομολογίου είναι ανά 30-40 λεπτά και καθώς, για διάφορους λόγους, ένας αρκετά μεγάλος αριθμός φοιτητών του Πολυτεχνείου χρησιμοποιεί αυτό το μέσο, είναι αναπόφευκτο το στρίμωγμα μέσα στο λεωφορείο, σε βαθμό τέτοιο ώστε να γίνεται ανθυγιεινή η μετακίνηση. Επίσης στις ώρες αιχμής είναι συχνό φαινόμενο κάποιος να περιμένει το λεωφορείο και τελικά να μην χωρέσει.

Για αυτούς τους με πρωτοβουλία του www.e-polytexneio.gr , καλούμε όλους τους φοιτητές (ή ακόμη και καθηγητές) του Πολυτεχνείου που ενοχλούνται από την επικρατούσα κατάσταση να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους υπογράφοντας στην online ψηφοφορία που οργανώσαμε.

GoPetition respects your privacy.

The Συλλογή υπογραφών ως ένδειξη δυσαρέσκειας για την μειωμένη συχνότητα των δρομολογίων του 242 petition to Αύξηση συχνότητας δρομολογίων γραμμής 242. was written by John and is in the category Education at GoPetition.