#Education
Target:
Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
Region:
Greece

Τα καλλιτεχνικά και Μουσικά σχολεία στην Ελλάδα προσφέρουν σπουδαίες υπηρεσίες και διέξοδο σε χαρισματικά παιδιά που τολμούν να διαλέξουν για τον εαυτό τους το καλύτερο που υπάρχει!

Τα ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ και τα ΜΟΥΣΙΚΑ σχολεία πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν και να ενισχυθούν ! Δεν πρέπει ούτε κατά διάνοια να κλείσουν τα μόλις 3 καλλιτεχνικά σχολεία της Ελλάδας και τα μουσικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα.

Ενισχύστε με την φήφο σας την ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ των ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ και ΜΟΥΣΙΚΩΝ σχολείων!

Ο/Η Κάτωθι Υπογεγγραμένος/η, ζητώ να ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ και να ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ τα ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ και ΜΟΥΣΙΚΑ σχολεία στην Ελλάδα και σε καμιά περίπτωση να μήν τεθεί θέμα να κλείσουν.

Αντίθετα, πρέπει να εξασφαλιστούν όλοι οι απαραίτητοι όροι και προύποθέσεις απο υλικοτεχνική, κτηριακή υποδομή, μετακινήσεων και μεταφοράς μαθητών ακόμη και σίτισης σε όσα δεν έχουν ακόμη. Επίσης παροχή του κατάλληλου εκπαιδευτικού προσωπικού έγκαιρα καθώς και ενός σύγχρονου ευρωπαικού προγράμματος σπουδών για να γίνουν ανταγωνιστικά σε ευρωπαικό επίπεδο.

GoPetition respects your privacy.

The Στηρίζω ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ & ΜΟΥΣΙΚΑ Σχολεία petition to Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων was written by Nikos Yagoulis and is in the category Education at GoPetition.