#Health
Target:
Greek Govement
Region:
Greece
Website:
iatroi.blog.com

Εν όψη της έναρξης λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ και με αφορμή της απαράδεκτες νομοθετικές πρωτοβουλίες και πειραματισμούς του Υπουργού Υγείας κ. Λοβέρδου καλούμε όλους τους ιατρούς της χώρας να συνυπογράψουν το κείμενο των αιτημάτων προκειμένου να σταματήσουμε την πλήρη απαξίωση του ιατρικού λειτουργήματος και την έκρηξη της ανεργίας στον ιατρικό χώρο.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

Πρωτοβουλία για προώθηση του αιτήματος σύναψης Συλλογικής Σύμβασης και Ελεύθερης Συνταγογράφησης από όλους τους ιατρούς στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Οι υπογράφοντες ζητάμε από την Ελληνική Κυβέρνηση και τον Υπουργό Υγείας να θεσμοθετήσει:

1. Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των συμβεβλημένων ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ;

2. Δικαίωμα Ελεύθερης Συνταγογράφησης στον ΕΟΠΥΥ, μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα, όλων των ιατρών που ασκούν νόμιμα το λειτούργημα.

3. Ελεύθερη επιλογή ιατρού από τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και εκχώρηση του δικαιώματος σύναψης σύμβασης σε όλους τους ελευθεροεπαγγελματίες με ιατρείο που το επιθυμούν.

4. Να σταματήσει ΑΜΕΣΑ η χορήγηση φαρμάκων άνευ ιατρικής συνταγής.

GoPetition respects your privacy.

The Πρωτοβουλία για σύναψη Συλλογικής Σύμβασης και κατοχύρωση της Ελεύθερης Συνταγογράφησης από όλους τους ιατρούς στον ΕΟΠΥΥ petition to Greek Govement was written by ΙΑΤΡΟΙ and is in the category Health at GoPetition.