#Human Rights
Target:
ΕΣΗΕΑ - ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Region:
Greece

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης έκανε σχόλιο σχετικά με λαθρομετανάστες που πνίγηκαν στο Αιγαίο πέλαγος. Με λίγα λόγια έριξε σε αυτους την ευθύνη για τον πνιγμό τους χωρίς σεβασμό στην αγωνία τους και στο γεγονός ότι πεθάναν άνθρωποι και όχι ζώα.

Για αυτά τα λόγια του, για το γεγονός ότι σαν δημόσιο πρόσωπο θα έπρεπε να μιλάει με ήθος και ευγένεια, και προς παραδειγματισμό, ζητάω να μην ξαναμιλήσει ποτέ δημόσια και να μην του παραχωρηθεί βήμα για να ακουστούν οι απόψεις του.

Εμείς που υπογράψαμε αυτό το petition, ζητάμε από την ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ και από την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ή/και να ψηφίσουν τα απαραίτητα νομοθετήματα προκειμένου ο Γιάννης Πρετεντέρης του Κώστα και της Άννας Πρετεντέρη να μην ξαναμιλήσει στην τηλεόραση ή στο ράδιο και να μην δημοσιεύσει πότε αρθρο του σε έντυπο η ηλεκτρονικό μέσο.

GoPetition respects your privacy.

The Να μην ξαναμιλήσει ο Πρετεντέρης δημοσίως. petition to ΕΣΗΕΑ - ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ was written by Lefteris Zacharias and is in the category Human Rights at GoPetition.