#City & Town Planning
Target:
EVERYONE
Region:
Europe

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ!

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας να αναλάβει πρωτοβουλίες

Τα χαράτσια δεν έχουν τελειωμό. Καθημερινά τα εισοδήματά μας συρρικνώνονται, οι κόποι μιας ζωής χάνονται και οι συμπολίτες μας σπρώχνονται στην εξαθλίωση.

Οι έκτακτοι φόροι που εισπράττονται από τη ΔΕΗ είναι κοινωνικά άδικοι και οδηγούν τους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα τους άνεργους και τους χαμηλά αμειβόμενους συνταξιούχους και εργαζόμενους, σε απόγνωση.

Ο εκβιασμός για διακοπή του ηλεκτρικού, που στην εποχή μας είναι ένα αναγκαίο κοινωνικό αγαθό για την επιβίωσή μας, είναι χυδαίος και η υλοποίηση της απειλής είναι δείγμα απανθρωπιάς, που θα οδηγήσει συμπολίτες μας ακόμη και στο θάνατο.

Οι πολίτες της Καλλιθέας καταδικάζουμε τα αντικοινωνικά μέτρα και θεωρούμε αναγκαία τη δημιουργία μιας ασπίδας προστασίας των φίλων, των γειτόνων, των συμπολιτών μας. Καλούμε το Δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη και το Δημοτικό Συμβούλιο να ενδιαφερθούν για τους κατοίκους αυτής της πόλης και να αντιταχθούν έμπρακτα στις πολιτικές που εξαθλιώνουν το λαό.

Ο Δήμος Καλλιθέας να προσφέρει νομική βοήθεια σε όσους δεν πληρώσουν το χαράτσι, συγκεντρώνοντας τις αποδείξεις από την πληρωμή σε ΑΤΜ μόνο του ηλεκτρικού ρεύματος και να φροντίσει για την αποκατάσταση του ρεύματος, όταν η ΔΕΗ το κόβει.

GoPetition respects your privacy.

The ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ! petition to EVERYONE was written by makridi and is in the category City & Town Planning at GoPetition.