#Local Government
Target:
Βουλευτής Πρεβέζης Κ. Κωνσταντίνος Μπάρκας
Region:
Greece

Αγαπητοί φίλοι,

Όσοι με ξέρετε προσωπικά, γνωρίζετε ότι δεν είμαι μέλος καμίας οργάνωσης, είτε ιδεολογικής είτε κομματικής. Είμαι ένας απλός πολίτης της Πρέβεζας και θέλω να σας καλέσω να υποστηρίξετε την παρακάτω καμπάνια για την πίεση προς τον βουλευτή Πρέβεζας Κ. Κωνσταντίνο Μπάρκα ώστε να αποσύρει την υποστήριξή του προς την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων.
Είναι ένας άκρως δημοκρατικός και ειρηνικός τρόπος να κάνουμε -έστω σε τοπικό επίπεδο- την εξουσία να ακούσει τη φωνή και τη θέληση των πολιτών. Εάν μαζευτούν αρκετές υπογραφές θα γίνει προφανές αυτό που ήδη γνωρίζουμε όλοι:

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ”

Επαναλαμβάνω και τονίζω κατηγορηματικά πως πίσω από αυτή τη προσπάθεια δεν βρίσκεται καμία κομματική ή ιδεολογική οργάνωση και πως δεν πρέπει να αποδεχθούμε πως η εναντίωση σε αυτή την απόφαση συνεπάγεται και Εθνικισμό.

Δεν μισούμε και δεν θεωρούμε τους Βόρειους γείτονές μας κατώτερους. Απλά οφείλουμε να υπερασπιστούμε την κληρονομιά μας και την Ιστορία μας.

Επίσης, δεν αποκαλώ τον Κ. Μπάρκα προδότη ή ανίκανο. Θέλω να πιστεύω πως δρα με γνώμονα το κοινό καλό, ωστόσο η θέση του, όπως και αυτή της κυβέρνησης είναι προφανώς αντίθετη με το συμφέρον και τη θέληση της πλειοψηφίας.

Μία καμπάνια τοπικού χαρακτήρα ίσως να μην είναι ικανή να αλλάξει την πορεία της ιστορίας, αλλά είναι το ελάχιστο δυνατό που μπορούμε να κάνουμε από τη θέση μας, πέρα από το να αναρτούμε σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα!

Εγώ, Ως κάτοικος της εκλογικής περιφέρειας Πρέβεζας, απαιτώ από τον Βουλευτή Πρεβέζης, Κύριο Κωνσταντίνο Μπάρκα, να αποσύρει την στήριξή του στην συμφωνία για το σκοπιανό με κάθε δυνατό τρόπο.
Απαιτώ από τον Κύριο Μπάρκα να εκπροσωπήσει τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας της εκλογικής του περιφέρειας, η οποία αντιτίθεται ολοκληρωτικά στην αναγνώριση της 'Μακεδονικής' γλώσσας και της 'Μακεδονικής' εθνότητας. Αν η ιδεολογία ή η κρίση του έρχεται σε σύγκρουση με αυτό το κάλεσμα, περιμένω από αυτόν, φερόμενος ηθικά και δημοκρατικά να παραιτηθεί από το αξίωμά του προτού υπογραφεί η εν λόγω συμφωνία.

GoPetition respects your privacy.

The Απαιτούμε από τον Βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα να αποσύρει την στήριξή του στη συμφωνία για το Σκοπιανό. petition to Βουλευτής Πρεβέζης Κ. Κωνσταντίνος Μπάρκας was written by aris nikolopoulos and is in the category Local Government at GoPetition.