#Politics
Target:
Volim Hrvatsku - Ne u EU
Region:
GLOBAL
Website:
www.volim-hrvatsku.hr

Izbjegavanje javne rasprave o temi sudbonosnoj za budućnost Hrvatske nedozvoljivo je i neprimjereno ponašanje parlamentarnih stranaka. Udruga „Volim Hrvatsku“ na informativnoj razini objedinjuje razne udruge i istaknute osobe iz javnog života Republike Hrvatske i poziva Vas da svojim potpisom peticiji podržite zahtjev za pokretanje javne rasprave o korisnosti ili štetnosti pridruživanja Republike Hrvatske Europskoj Uniji.

Ispričavamo se što je formular peticije na engleskom jeziku, ali program za peticije na hrvatskom jeziku nažalost ne postoji. To je još jedan dokaz nepostojanja istinske demokratske komunikacije u našoj zemlji....

Pozivamo Vas da nas podržite u zahtjevu medijima i parlamentarnim političkim strankama da se odreknu moderiranja političkog prostora sa svrhom stvaranja slike da ulazak Hrvatske u EU nema alternativu te da o tome bude povedena argumentirana javna rasprava u kojoj će ravnopravno sudjelovati i oni koji se zalažu za očuvanje hrvatske suverenosti.

Nadstranačka inicijativa i udruga
Volim Hrvatsku

GoPetition respects your privacy.

The PETICIJA ZA POKRETANJE JAVNE RASPRAVE O PRIDRUŽIVANJU REPUBLIKE HRVATSKE EUROPSKOJ UNIJI petition to Volim Hrvatsku - Ne u EU was written by Romano Sole and is in the category Politics at GoPetition.