#Politics
Target:
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Region:
Greece

Προς την κυβέρνηση της Ελλλάδος και τον κύριο Πρωθυπουργό προσωπικά

Κύριοι,

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται ένας χρόνος από την προσφυγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης που τέθηκε από την τρόικα. Κατά τα συμφωνημένα με το ΔΝΤ και παρά τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις, επιτεθήκατε στα χαμηλότερα εισοδήματα και επιβάλατε λιτότητα που βύθισε τη χώρα στον πανικό.

Ενόψει των κρίσιμων διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες, αισθανόμαστε ντροπή για την υποχωρητικότητα και την ατολμία που δείξατε απέναντι στους δανειστές μας, την αδυναμία συντονισμού σας, καθώς και για την αδυναμία του πολιτικού κόσμου γενικότερα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Λαμβανομένου υπ'όψιν ότι

Παρά τις βάρβαρες περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στο χείλος της χρεωκοπίας. Σε αυτές τις τραγικές στιγμές για τον τόπο, συνεχίζετε να αποζημιώνετε την εκλογική σας πελατεία με δημόσιο χρήμα το οποίο θα μπορούσε να πηγαίνει στις πραγματικά ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ή αλλιώς να εξοικονομηθεί.

Λαμβανομένου υπ'όψιν ότι

Η κομματοκρατία είναι για την Ελλάδα ότι ήταν τα καθεστώτα για τον αραβικό κόσμο, που τα γκρέμισε με εξεγέρσεις και τώρα διεκδικεί την ελευθερία του. Επίσης, ότι οι πελατειακές σχέσεις είναι, μαζί με την οικονομική κατάρρευση, οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες, και ειδικά οι νέοι, φεύγουν στο εξωτερικό και εγκαταλείπουν την πατρίδα.

Για αυτούς τους λόγους,

Καταγγέλλω την αναλγησία της κυβέρνησης απέναντι στις αδύναμες πληθυσμιακές ομάδες και απαιτώ την απόλυση μέρους του κομματικού στρατού από κομματικές θέσεις στο δημόσιο τομέα, καθώς και την εφαρμογή αναπτυξιακής πολιτικής προκειμένου να δημιουργηθούν άμεσα θέσεις εργασίας και να αντιμετωπιστεί η κρίση.

Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η

The ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ petition to Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ was written by Theodore Petitio and is in the category Politics at GoPetition.