#Education
Target:
Schools
Region:
Greece
Website:
www.mousikoserres.gr

Ελπίζοντας οτι θα διαψευστούν οι φόβοι μας, ας βάλουμε την υπογραφή μας σαν ανάχωμα στους κάθε λογής υπαρκτούς ή ανύπαρκτους "λογιστές" που μπορεί να επιβουλεύονται το μέλλον των Μουσικών Σχολείων.

Εμείς που υπογράφουμε το παρόν κείμενο θέλουμε να τονίσουμε οτι τα Μουσικά Σχολεία είναι πέρα και πάνω από όλα ανάσες δημιουργίας σε μια άνυδρη πολιτιστικά εποχή. Διαφωνούμε με οποιαδήποτε πιθανή αντιμετώπιση των Μουσικών Σχολείων με αυστηρά οικονομικά κριτήρια.

Όσοι δεν συγκινούνται από τις σχολικές "στιγμές", της μαθήτριας που "κουρδίζει" την κιθάρα της στα σκαλιά του σχολείου, του μαθητή που εισπράττει το χειροκρότημα του κοινού στη διάρκεια μιας συναυλίας κλασικής ή παραδοσιακής μουσικής, των ήχων της μουσικής των Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, Τσιτσάνη κλπ που κατακλύζουν τους διαδρόμους στην διάρκεια των μαθημάτων, όποιος υποτιμά και δεν προασπίζεται τον Πολιτισμό που διδάσκεται και παράγεται στα Μουσικά Σχολεία "δεν ξέρει πού πατά και πού πηγαίνει".

GoPetition respects your privacy.

The Αφήστε τα Μουσικά Σχολεία να ανθίσουν... petition to Schools was written by Motas Aris and is in the category Education at GoPetition.