#Justice
Target:
Ε.Ε. ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
Region:
Greece

Υπογράφουμε για την αποζημίωση της Ελλάδας απο το Γερμανικό ολοκαύτωμα της κατοχής που κόστισε επίσημα με...

1.106.632 ΝΕΚΡΟΥΣ
830.056 ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
1.200.017 ΑΣΤΕΓΟΥΣ
1.774 ΚΑΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ
3.701 ΠΟΛΕΙΣ-ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ
89 ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ
408.000 ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
25% ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΜΑΣ
50% ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ
78% ΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ
73% ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ
100% ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
100% ΓΕΦΥΡΕΣ

Η Ελλάδα ανοικοδομήθηκε με δάνεια και από την Γερμανία, αντί να αποζημιωθεί για αυτες της καταστροφές και τους θανάτους... δάνεια που σταθερά μέχρι και σήμερα την οδήγησαν στην οικονομική εξάρτηση και υποτέλεια.

Οι Ελληνικες κυβερνήσεις μέχρι σήμερα κράτησαν και κρατούν μία στάση σιωπής όπου ΔΕΝ εκφράζει την πλειονότητα του Ελληνικού λαού, και η κάθε μία απέφυγε να έρθει σε αντιπαράθεση με την εκάστοτε Γερμανική κυβέρνηση για διάφορους λόγους.
Οι περισσότεροι απο αυτούς τους λόγους ήταν για προσωπικό όφελος πολιτικών, αλλα και λόγω του επονομαζόμενου ''ψυχρού πολέμου'' που πλέον δεν υφίσταται.

Μέχρι σήμερα μόνο ένα χωριό, το Δίστομο, έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη και έχει δικαιωθεί απο Ελληνικά και Ιταλικά δικαστήρια και η υπόθεση της αποζημίωσης βρίσκετε σε εξέλιξη στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης.

Υπογράφουμε για την αποζημίωση της Ελλάδας απο την Γερμανία για το ναζιστικό ολοκαύτωμα του 1940-1944.

Συλλέγουμε 1 εκατομμύριο υπογραφές για να πάμε την υπόθεση στις Βρυξέλες και σε όποιον άλλο φορέα είναι αρμόδιος για το θέμα αυτό.

Υπογράφουμε για την αποζημίωση της Ελλάδας απο την Γερμανία για το ναζιστικό ολοκαύτωμα του 1940-1944.

Συλέγουμε 1 εκατομμύριο υπογραφές και διεκδικούμε..

1) Την υπογραφή συνθήκης ειρήνης ανάμεσα σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαικής Ένωσης που είχε διακοπεί απο τον Β΄παγκόσμιο πόλεμο και παραμένει έτσι.

2) Για πολεμικές καταστροφές της Ελλάδας και επανορθώσεις 108 δις ευρώ σύν τους νομιμούς τόκους απο τότε μέχρι σήμερα όπως έχουν επίσημα κοστολογηθεί.

3) Την επιστροφή του καταναγκαστικού κατοχικού δανείου που ήταν 1.5 δις Δραχμές για κάθε μήνα κατοχής απο τους Γερμανούς. Σύν τους νόμιμους τόκους.

4) Την διεθνή αναγνώριση Ελληνικού ολοκαυτώματος απο της δυνάμεις του άξονα, που κόστισε τον θάνατο περίπου στο 14% του Ελληνικού πληθυσμού.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ- ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

GoPetition respects your privacy.

The ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ 1940-1944 petition to Ε.Ε. ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ was written by chrisimos and is in the category Justice at GoPetition.