#Education
Target:
Υπουργείο Παιδείας, ΕΚΠΑ
Region:
Greece
Website:
www.npiatrikis.gr

Σύμφωνα με απόφαση της Υπουργού Παιδείας με ημερομηνία 28 Ιανουαρίου 2011, αποφασίστηκε η περικοπή συγγραμμάτων σε όλες τις σχολές, ΑΕΙ και ΑΤΕΙ στην Ελλάδα. Από εδώ και πέρα, για κάθε μάθημα θα δικαιούμαστε μόνο ένα βιβλίο ΚΑΙ ένα βοήθημα.

Υπάρχουν όμως πολλά συγγράμματα που είναι τρίτομα, τετράτομα αλλά ακόμα και έτσι απαιτούνται αρκετές φορές και επιπρόσθετα βοηθήματα. Η εκπαίδευση των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών έχει διαφορετικές απαιτήσεις από άλλες Σχολές και η περικοπή συγγραμμάτων δεν πλήττει μόνο το επίπεδο γνώσεων των φοιτητών αλλά και την παροχή υγιεινομικής φροντίδας της ίδιας της κοινωνίας γενικότερα.

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, ζητούμε από τη διοίκηση του ΕΚΠΑ και του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων να μην εφαρμόσουν και να ακυρώσουν τις διατάξεις που αφορούν τις περικοπές συγγραμμάτων στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

GoPetition respects your privacy.

The ΟΧΙ στην περικοπή συγγραμμάτων στην Ιατρική Σχολή petition to Υπουργείο Παιδείας, ΕΚΠΑ was written by Constantinos Mourouzis and is in the category Education at GoPetition.