#Politics
Target:
stasivyrona@gmail.com
Region:
Greece
Website:
stasivyrona.blogspot.com

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010

Οι δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 έχουν εξαιρετική σημασία. Πραγματοποιούνται στις συνθήκες μιας πρωτόγνωρης κρίσης, που τις συνέπειές της ζουν με οδυνηρό τρόπο και οι τοπικές κοινωνίες. Πλήττεται βαρύτατα και ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης από τις πολιτικές μονόπλευρής σκληρής λιτότητας.

Σήμερα έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία ένα διαφορετικό όραμα για την Αυτοδιοίκηση, στηριγμένο στην κοινωνική αλληλεγγύη, στη μαχόμενη οικολογία, στη λαϊκή συμμετοχή, στη διαδημοτική συνεργασία, στην ένωση της πολιτικής με τον πολιτισμό, στην αγωνιστική στάση, σε καινοτόμες και ριζοσπαστικές ιδέες.

Με βάση αυτά, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές υποστηρίζουμε την Δημοτική Πρωτοβουλία "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" και τον υποψήφιο Δήμαρχο Άκη Κατωπόδη, γνωστό από την πολυετή δράση του στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και την δράση του ως εκπαιδευτικού στο χώρο της παιδείας, πιστεύοντας ότι θα είναι δίπλα στον Δημότη για την συνέχιση των αγώνων για έναν καλλίτερο Βύρωνα.

GoPetition respects your privacy.

The ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ petition to stasivyrona@gmail.com was written by Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα and is in the category Politics at GoPetition.