#Miscellaneous
Target:
-
Region:
Hungary
Website:
www.myvampireheart.gportal.hu

A Vampire Knight egy anime és egy manga sorozat, amit a shojoba sorolhatnánk be. A mangát Matsuri Hino alkotta, akit segített több segédje is, akik amatőrök. Az anime két évadból áll az egyik az a sima Vampire Knight amely 13 részt foglal magába, a második évad pedig a Vampire Knight Guilty ami szintén 13 részes, így összesen 26 részt készítettek belőle. Az anime és a manga is nagyon sikeres, Amerikában és Japánban több ezer rajongója lett, és még továbbra is kezdi élni hatáskörét az anime az egész világon.

A fanok pedig buzgóan kérdezősködnek hogy lesz e 3. évad, ugyanis ezt mindenki szeretné. Az alkotó, Matsuri Hino köszöni minden kedves fannak hogy olvassák a mangát, és az animét is nézik. Az anime 2008.április.8-án került vetítésre legelősször a Japán TV-kben, de a manga már szerepelt előtte a Shojo Beat nevű magazinban. Az anime első évadjának utolsó vetítése 2008.július.1 volt. A Guilty vagyis a 2. évad első vetítése 2008.október.7-én került a tv vászon elé, és befejezése pedig 2008.december.31-re esett. Az amerikai adó a VIZ media, a Japán pedig a TV Tokyo. Az anime ajánlott a vámpír történetek kedvelőinek, a shojo-k kedvelőinek, ugyanis ez egy romantikus, véres, természetfeletti rangsorú anime.

Azért még csak 'kis' hivatalos magyar lap lenne, mert egyenlőre még nem áll készen az oldal a teljes hivatalossá tételére.. ezért szeretném látni hogy mennyien gondoljuk ezt így, hogy az oldal tényleg alkalmas lenne e arra a nagy pozícióra! kb 4-500 aláírót várnék.. :D

GoPetition respects your privacy.

The Tegyük 'kis' magyar hivatalos oldallá a MyVampireKnight.gportal.hu -t! petition to - was written by chid-chan and is in the category Miscellaneous at GoPetition.