#Politics
Target:
Οπαδοί και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας
Region:
Greece
Website:
www.nd.gr

Ζητάμε την παραμονή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Θεωρούμε τον Κώστα Καραμανλή έναν πραγματικά μεγάλο ηγέτη, πιστεύουμε σε αυτόν, μοιραστήκαμε μαζί του το ίδιο όραμα, επενδύσαμε σε αυτόν όνειρα και ελπίδες δεκαετιών, νιώθουμε βαθιά ηθική υποχρέωση και συναισθηματική δέσμευση απέναντί του και πιστεύουμε πως μόνο ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να
εγγυηθεί την ενότητα και τη συνοχή της παράταξης.

Εμείς στηρίξαμε και τιμήσαμε τον ηγέτη που αγαπάμε, εκτιμάμε και σεβόμαστε απεριόριστα. Ήμασταν πάντα δίπλα του με πίστη και αφοσίωση. Δεν μπορούμε να στερηθούμε τον ηγέτη που απέδειξε πως όταν η ελλάδα θέλει μπορεί να προωθήσει τα συμφέροντά της και να προασπίσει τα δίκαιά της και μας έκανε να αισθανόμαστε αισιοδοξία, περηφάνια και σιγουριά. Η προσήλωσή μας στο πρόσωπό του, που ενέπνευσε εκατομμύρια ελλήνων, είναι δεδομένη και αμετάκλητη.

Κύριε πρόεδρε, προεκλογικά δηλώνατε πως θα παραμείνετε στην αρχηγία της παράταξης, υπό την προϋπόθεση ότι σας θέλει η βάση. Η βάση είμαστε εμείς και είμαστε, όπως πάντα, ολόψυχα στο πλευρό σας. Μόνο η εκ νέου υποψηφιότητά σας για την αρχηγία του κόμματος θα μπορούσε να μας ικανοποιήσει και να μας ξαναδώσει ελπίδα για το αύριο.

GoPetition respects your privacy.

The ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ petition to Οπαδοί και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας was written by Agaristh Siopi and is in the category Politics at GoPetition.