#Environment
Target:
Δ.Ε.Η., ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Region:
Greece
Website:
elassonasos.googlepages.com

Η επικείμενη εγκατάσταση μονάδας λιγνίτη αποτελεί άμεση απειλή για το περιβάλλον και για την υγεία των κατοίκων του δημου Ελασσόνας και Ποταμιάς αλλά και των όμορων δημων και κοινοτήτων.

Διοξείδιο του άνθρακα, μονοξείδιο του άνθρακα, οξείδιο του αζώτου, διοξείδιο του θείου είναι οι κύριοι ρύποι από την εκμετάλλευση του λιγνίτη και επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινή ζωή των ανθρώπων, που διαβιούν και εργάζονται κοντά στα ορυχεία και στους λιγνιτικούς σταθμούς παραγωγής.

Υπόγραψε τώρα κι εσύ λέγοντας όχι στα σχέδια για την εξόρυξη του λιγνίτη στην περιοχή μας! Υπάρχουν τόσα, όμορφα και φιλικά προς το περιβάλλον και την υγεία μας, πράγματα να γίνουν στην περιοχή.

Είναι κρίμα στον βωμό του χρήματος να διακυβέβονται τόσα πολλά! Όταν μαζευτεί ένας ικανοποιητικός αριθμός υπογραφών θα στείλουμε τα αποτελέσματα σε τοπικούς φορείς, τοπικό τύπο, Υπουργείο Ανάπτυξης και άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

GoPetition respects your privacy.

The ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ petition to Δ.Ε.Η., ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ was written by Anonymous and is in the category Environment at GoPetition.