#Sports
Target:
Panathinaikos FC, Panathinaikos B.C, Panathinaikos AO
Region:
Greece

Η λαίλαπα που λέγεται Ολυμπιακός δυστυχώς εξαπλώνεται παντού με σκοπό να μολύνει τα πάντα. Δυστυχώς δεν γλίτωσε από αυτή τη λαίλαπα ούτε ο χώρος της δημοσιογραφίας και των σάιτ. Η ομάδα μας δέχεται ύπουλα επικοινωνιακά χτυπήματα σε όλα τα αθλήματα με τελευταίο το μπάσκετ.

Προσπαθούν να διαλύσουν τον Παναθηναϊκό με όποιον τρόπο μπορούν. Εμείς όμως είμαστε εκατομμύρια και δεν θα τους αφήσουμε ούτε καν να πλησιάσουν τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Για μια φορά ας αφήσουμε την εσωτερική γκρίνια και διχόνεια και ας ενωθούμε για τον κοινό σκοπό και το συμφέρον του Παναθηναϊκού μας! Ο εχθρός μας δηλητηριάζει και εμείς πέφτουμε στην παγίδα του! Ως εδώ!

Καλούμε όλους τους ιδιοκτήτες Πράσινων σελίδων καθώς και τον απλό κόσμο να υπογράψουν συμφωνώντας σε μια ενιαία πολιτική και αντιμετώπιση της κατάστασης. Επίσης οι υπογραφές μας θα φτάσουν και στον Παναθηναϊκό για να καταλάβουν την στήριξη που θα έχουν από όλους μας!

GoPetition respects your privacy.

The Συστράτευση όλων των Παναθηναικών σελίδων ενάντια στο γαύρικο κατεστημένο! petition to Panathinaikos FC, Panathinaikos B.C, Panathinaikos AO was written by Trifillakia.gr and is in the category Sports at GoPetition.

Petition Tags

Panathinaikos Gate 13