#Politics
Target:
ΗΓΕΣΙΑ ΓΕΩΤΕΕ
Region:
Greece
Website:
panepistimonikigeotexnikon.blogspot.gr

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ

Συναδέλφισσα, συνάδελφε

Με πρωτοβουλία της Πανεπιστημονικής συλλέγονται υπογραφές υποστήριξης στο παρακάτω κείμενο.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία από τις πρωτοβουλίες ενημέρωσης & κινητοποίησης των γεωτεχνικών ενάντια στη νέα επίθεση που ετοιμάζει με συγκεκριμένες προτάσεις & κινήσεις η ηγεσία του ΓΕΩΤΕΕ!

Ετοιμάζουν αλλαγές στο ΓΕΩΤΕΕ οι οποίες θα σημάνουν την οριστική αποσύνδεση του πτυχίου μας από το επάγγελμα μέσω της διαδικασίας της "πιστοποίησης" καταρτίσεων, προσόντων & δεξιοτήτων, με το αζημίωτο βέβαια...! Ουσιαστικά καταργούν τα πτυχία μας!!!

Επίσης μετά τα χαράτσια για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ετοιμάζονται νέα χαράτσια για τους γεωτεχνικούς είτε πρόκειται για την διαδικασία της πιστοποίησης, είτε για βεβαιώσεις κ.α, αναγκαστική είσπραξη συνδρομών μέσα από την εφορία και άλλα τέτοια σε μία εποχή που ο άνεργος, ο μισθωτός, ο αυτοαπασχολούμενος γεωτεχνικός δεν έχει φράγκο στην τσέπη του για να ζήσει...!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ & ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΜΑΣ!
ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ!

Εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο τασσόμαστε ενάντια σε κάθε συζήτηση για μετατροπή του ΓΕΩΤΕΕ σε φορέα πιστοποίησης του επαγγέλματος και μάλιστα με το αζημίωτο. Πρόκειται για μια εξέλιξη που επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας ότι το ΓΕΩΤΕΕ λειτουργεί σε βάρος των συμφερόντων της πλειοψηφίας των γεωτεχνικών καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία δεν θα αρκεί το πτυχίο για την άσκηση του επαγγέλματος αλλά θα απαιτούνται επιπλέον προϋποθέσεις τις οποίες θα καθορίζει το ΓΕΩΤΕΕ μετά πληρωμής (πχ κατάρτιση και εξετάσεις τύπου ΚΕΚ κλπ).

Επίσης τασσόμαστε ενάντια και καταγγέλλουμε την προσπάθεια περαιτέρω χαρατσώματός μας μέσα από την προώθηση προεδρικού διατάγματος το οποίο προβλέπει μέχρι και την υποχρεωτική είσπραξη συνδρομών μέσω των εφοριών.

GoPetition respects your privacy.

The ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ petition to ΗΓΕΣΙΑ ΓΕΩΤΕΕ was written by Πανεπιστημονική Γεωτεχνικών and is in the category Politics at GoPetition.