#Civil Rights
Target:
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ
Region:
Greece

Κύριε Δήμαρχε Ιωαννίνων,

Εμείς οι πολίτες της Ελλάδας, οι φρουροί της Δημοκρατίας ζητούμε να αναθεωρηθεί η μετονομασία της πλατείας Κάστρου Ιωαννίνων και να ονομαστεί η ίδια σε Πλατεία Στέλιου Καζαντζίδη.

Η πράξη αυτή θα δικαιώσει την αλήθεια και θα αντρειώσει τους νέους πολίτες της Πατρίδας μας ώστε να γίνουν σωστοί φρουροί της. Δηλώνουμε εξ αρχής ότι δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με τον Μίνωα Μάτσα!

Ξέρουμε όμως χωρίς καμία αμφιβολία ότι υπήρξε κατάφορος δεσμώτης του τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη!

Έκανε την δουλεία του σαν επιχειρηματίας αλλά στην προκείμενη περίπτωση υπήρξε στυγνός θύτης. Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν ευκολόπιστος και πολλές φορές πεισματάρης Πόντιος χωρίς ίχνος κακίας.

Ορφανός και αδικημένος από την κοινωνία και την Πατρίδα που υπεραγαπούσε. Ο Μάτσας, λογω αισχροκέρδειας τον έδεσε χειροπόδαρα όπως τον Προμηθέα Δεσμώτη.

Με το να δίνεται το όνομα του σε πλατείες, γίνετε κάτι παράλογο, προσπάθεια δικαίωσης της αδικίας ακόμη και μετά θάνατον! Το μήνυμα στους νέους πολίτες είναι κατακάθαρο, η έλλειψη δικαιοσύνης και χάρες σε άτομα άδικα οδηγεί σε έλλειψη εμπιστοσύνης και αναρχία.

Έχουμε όλοι ευθύνη να στηρίζουμε την ισότητα, την δικαιοσύνη και την αλήθεια, όσο πικρή και να είναι. Ας κάνουμε το πρώτο σωστό βήμα με την αναγνώριση του σφάλματος του Μίνωα Μάτσα και την δικαίωση του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη.

Παραδεχόμενοι τα λάθη μας, διδασκόμαστε και διδάσκουμε τον Κόσμο! Ευχαριστούμε προκαταβολικά όσους έχουν το Θάρρος να κάνουν αυτό το Μεγάλο Βήμα!

Κύριε Δήμαρχε Ιωαννίνων,

Εμείς οι πολίτες της Ελλάδας, οι φρουροί της Δημοκρατίας ζητούμε να αναθεωρηθεί η μετονομασία της πλατείας Κάστρου Ιωαννίνων και να ονομαστεί η ίδια σε Πλατεία Στέλιου Καζαντζίδη.

Η πράξη αυτή θα δικαιώσει την αλήθεια και θα αντρειώσει τους νέους πολίτες της Πατρίδας μας ώστε να γίνουν σωστοί φρουροί της.

Δηλώνουμε εξ αρχής ότι δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με τον Μίνωα Μάτσα! Ξέρουμε όμως χωρίς καμία αμφιβολία ότι υπήρξε κατάφορος δεσμώτης του τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη! Έκανε την δουλεία του σαν επιχειρηματίας αλλά στην προκείμενη περίπτωση υπήρξε στυγνός θύτης.

Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν ευκολόπιστος και πολλές φορές πεισματάρης Πόντιος χωρίς ίχνος κακίας. Ορφανός και αδικημένος από την κοινωνία και την Πατρίδα που υπεραγαπούσε.

Ο Μάτσας, λογω αισχροκέρδειας τον έδεσε χειροπόδαρα όπως τον Προμηθέα Δεσμώτη. Με το να δίνεται το όνομα του σε πλατείες, γίνετε κάτι παράλογο, προσπάθεια δικαίωσης της αδικίας ακόμη και μετά θάνατον!

Το μήνυμα στους νέους πολίτες είναι κατακάθαρο, η έλλειψη δικαιοσύνης και χάρες σε άτομα άδικα οδηγεί σε έλλειψη εμπιστοσύνης και αναρχία. Έχουμε όλοι ευθύνη να στηρίζουμε την ισότητα, την δικαιοσύνη και την αλήθεια, όσο πικρή και να είναι.

Ας κάνουμε το πρώτο σωστό βήμα με την αναγνώριση του σφάλματος του Μίνωα Μάτσα και την δικαίωση του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη. Παραδεχόμενοι τα λάθη μας, διδασκόμαστε και διδάσκουμε τον Κόσμο!

Ευχαριστούμε προκαταβολικά όσους έχουν το Θάρρος να κάνουν αυτό το Μεγάλο Βήμα!

GoPetition respects your privacy.

The Πλατεία Στέλιου Καζαντζίδη στα Ιωαννινα ! petition to ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ was written by Chris Papageorgiou and is in the category Civil Rights at GoPetition.