#Education
Target:
Υπουργείο Παιδείας
Region:
Greece

Μόλις χτες έπεσε στην αντίληψή μου, πως στην σελίδα 19 του σχολικού βιβλίου φυσικής για την πέμπτη δημοτικού, διδάσκονται τα μίγματα απεικονίζοντας ανθρώπους μέσα σε ένα μπλέντερ που προφανώς μόλις έχει μπει σε λειτουργία, μια που οι άνθρωποι πιο κοντά στο κοπίδι έχουν πολτοποιηθεί. Η απεικόνιση αυτή που καμία σχέση δεν έχει με την παρασκευή μιγμάτων, χρησιμοποιείται εδώ και εννέα!

χρόνια από γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, χωρίς κανείς να διαμαρτυρηθεί για την αρρωστημένη αυτή φαντασίωση που πλασάρεται σε δεκάχρονα παιδιά -από το θέσφατο ενός επίσημου, σχολικού βιβλίου. Καιρός να γίνει ανατύπωση του βιβλίου, ΧΩΡΙΣ την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Απαιτούμε από το Υπουργείο Παιδείας να ανατυπώσει άμεσα το βιβλίο φυσικής της πέμπτης δημοτικού, αντικαθιστώντας την απαράδεκτη εικόνα των ανθρώπων που πολτοποιούνται μέσα σε ένα μπλέντερ (σελ. 19) με μια καταλληλότερη.

GoPetition respects your privacy.

The ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΦΡΙΚΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ petition to Υπουργείο Παιδείας was written by ΑNTHOULA ATHANASIADOU and is in the category Education at GoPetition.