#Patriotism
Target:
ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
Region:
Greece

Η Γερμανία, που προκάλεσε δύο παγκόσμιους πολέμους και αιματοκύλισε την Ευρώπη και τον κόσμο, επιχειρεί και πάλι να χειραγωγήσει με την οικονομική επιρροή της την Ευρωπαϊκή Ένωση και να επιβάλλει κυρίως σε χώρες του ευρωπαϊκού Νότου μια λιτότητα σε βάρος των λαών, για να τους ελέγξει και να τους τιθασεύσει, σύμφωνα με δικά της στάνταρντς πειθαρχίας.

Ο Ελληνικός Λαός, έχει νιώσει στο πετσί του τις τραγικές συνέπειες από την εφαρμογή των προγραμμάτων δημοσιονομικής πειθαρχίας και λιτότητας, που εισηγείται και υποστηρίζει η Γερμανία της Άνγκελα Μέρκελ και του Σόιμπλε. Η Γερμανία είναι ευθυγραμμισμένη με το διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο και μέσω της παγκοσμιοποίησης, με άλλα μέσα πλέον, επιτίθεται στην Ελλάδα, στις χώρες του Νότου της Ευρώπης και σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να επεκτείνει την επικυριαρχία της. Μπορεί να μη χρησιμοποιούνται όπλα και μαζικά φονικά μέσα, όπως άλλοτε, αλλά οι συνέπειες από την υποταγή κυβερνήσεων στις απαιτήσεις της Γερμανίας, έχει τραγικές συνέπειες για τους λαούς και για τους εργαζόμενους. Ανέχεια, ανεργία, αυτοκτονίες πολιτών, καταστροφή του παραγωγικού ιστού που ανήκει σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.... Από την άλλη μεριά οι πλούσιοι και οι ολιγάρχες αυξάνονται αριθμητικά, γιατί η γερμανική πολιτική εξυπηρετεί αυτούς.

Δυστυχώς υπάρχουν πολιτικοί, όπως ο Α. Σαμαράς και Ε. Βενιζέλος στην Ελλάδα, ο Ραχόι στην Ισπανία, ο Πορτογάλος πρωθυπουργός και άλλοι, που αδιαφορούν για τους λαούς των χωρών τους και φροντίζουν να είναι πειθαρχημένοι και αρεστοί στη γερμανική πολιτική και στο διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο. Η νέα αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας, που θέλει να επαναφέρει στην πολιτική σκηνή της χώρας το κοινωνικό κράτος και το κράτος δικαίου, να δημιουργήσει ευκαιρίες και συνθήκες ανάπτυξης και να απαλλάξει τον λαό από την αδιέξοδη λιτότητα, δέχεται ενορχηστρωμένες σκληρές επιθέσεις από τη Γερμανία, από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Οι πολιτικές προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης και η άρνησή της να ικανοποιήσει τις καταστροφικές για τον ελληνικό λαό απαιτήσεις πειθαρχίας και συνέχισης της λιτότητας, που προβάλλουν η Γερμανία και οι κύκλοι του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, φοβίζει όλους αυτούς τους κύκλους, που λατρεύουν το σκληρό και απάνθρωπο περιβάλλον των "ελεύθερων αγορών", όπως εύσχημα αποκαλούν το πιο αποκρουστικό προσωπείο του σύγχρονου καπιταλισμού που αντιπαλεύει και ακυρώνει με τους τρόπους του την Δημοκρατία, τις ελευθερίες και το κοινωνικό κράτος δικαίου.

Αντιστεκόμαστε στις πιέσεις της Γερμανίας, αλλά και κάθε άλλου παράγοντα, θεσμικού και μη στην Ευρώπη κατά της ελληνικής Κυβέρνησης. Αντιστεκόμαστε στον εκβιασμό του Ελληνικού Λαού να υποταχθεί στις αξιώσεις της Γερμανίας και του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, ως την καταστροφή του.

Δεν έχουμε τίποτα εναντίον του Γερμανικού Λαού, γιατί κι αυτός είναι θύμα της κυβέρνησής του και της λιτότητας που εδώ και πολλά χρόνια του έχει επιβληθεί. Κηρύσσουμε ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα γερμανικά προϊόντα που πουλιούνται στην Ελλάδα.

Κηρύσσουμε ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στις αλυσίδες πολυκαταστημάτων γερμανικών συμφερόντων. Η Γερμανία οφείλει να σεβαστεί την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας και να δείξει σεβασμό στη βούληση του Ελληνικού Λαού!

GoPetition respects your privacy.

The ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ! petition to ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! was written by George Doudos and is in the category Patriotism at GoPetition.