#Students' Rights
Target:
Δ.Σ Κυπριακών Αερογραμμών & Δ.Σ Hermes Airports
Region:
Cyprus
Website:
www.facebook.com

Η ΕΦΕΚ Ηνωμένου Βασιλείου αντιλαμβανόμενη την δύσκολή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία των Κυπρίων φοιτητών του Ηνωμένου Βασιλείου προχωρά σε συλλογή υπογραφών με σκοπό την μείωση στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό των αεροπορικών ναύλων. Οι υπογραφές που θα μαζευτούν θα χρησιμοποιηθούν τόσο σε συνάντηση μας με τις Κυπριακές αερογραμμές, όσο και σε συνάντηση με το Δ.Σ. της Hermes Airport. Προηγούμενες συμφωνίες και εξαγγελίες εκ μέρους τους δυστυχώς αποδείχθηκαν αναποτελεσματικές και εικονικές.

Η ΕΦΕΚ ΗΒ συμμεριζόμενη τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν οι Κύπριοι φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου συγκεκριμένα καλεί,

1) το Δ.Σ της Hermes Airport όπως προχωρήσει στη μείωση των φόρων που καταβάλλουν οι φοιτητές, με απώτερο σκοπό την αισθητή μείωση του συνολικού ποσού που απαιτείται για την μεταφορά τους στους χώρους σπουδών τους και

2) το Δ.Σ των Κυπριακών Αερογραμμών όπως τηρήσει τις δεσμεύσεις του, οι οποίες δόθηκαν ενώπιον οργανωμένων φοιτητικών οργανώσεων και συνόλων, για παραχώρηση φοιτητικών πακέτων για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων.

The Μείωση αεροπορικών ναύλων για τους Κύπριους Φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου petition to Δ.Σ Κυπριακών Αερογραμμών & Δ.Σ Hermes Airports was written by Ioulia Kokoviou and is in the category Students' Rights at GoPetition.