#City & Town Planning
Target:
ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Region:
Greece

Στην Κατερινη εδω και αρκετα χρονια εμεις που ασχολουμαστε με το skate,bmx κ.α αντιμετωπιζουμε ενα τεραστιο προβλημα σχετικα με τον χωρο στον οποιο μπορουμε να κανουμε τα παραπανω hobby... και αυτο γιατι υπαρχουν και μεγαλυτεροι ανθρωποι που ενοχλουνται απο την φασαρια και απο την πολυκοσμια αλλα ταυτοχρονα ενοχλουμαστε και εμεις διοτι με το δικιο τους η οχι μας διωχνουν απο τα 2-3 spot που εχει η πολη μας. Επισης υπαρχει και τεραστιος κινδυνος ατυχηματος στον δρομο απο αυτοκινητα κλπ...

Παρ'όλο που εχουμε απευθυνθει πολλες φορες στον δημαρχο της Κατερινης για δημιουργεια ενος χωρου (skatepark), δεν εχουμε δει αποτελεσματα.. Γιαυτο πηραμε την αποφαση να μαζεψουμε υπογραφες για την δημιουργια skatepark ΚΑΙ στην Κατερινη... (αφου ειναι μια απο τις λιγες ΠΟΛΕΙΣ που δεν εχουν).

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ NA ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!

GoPetition respects your privacy.

The ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ SKATEPARK ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ petition to ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ was written by SKATEPARKATERINI and is in the category City & Town Planning at GoPetition.